Medie: Cecilie Hother taber kæmpe retssag

Cecilie Hother.

Cecilie Hother.

Foto: Dan Mariegaard

(Opdateret)

Den populære tv-vært Cecilie Hother har tabt en tre år gammel strid mod sin tidligere forretningspartner Rie Jensen.

Den 42-årige vejrvært hev Rie Jensen og firmaet CeriX i retten, da hun mente, at hun uretmæssigt var blevet presset ud af firmaet, hvor hun ejede 30 procent.

Men nu har retten talt.

Rie Jensen er blevet frikendt, det oplyser Københavns Byret til SE og HØR. På Facebook skriver Rie Jensen, at hun er blevet frikendt for alle tre søgsmål.

- Retfærdigheden sejrede. Det mest indgribende og vanvittige vi nogensinde har været med til er endelig overstået. Vi vandt/blev frifundet i alle tre søgsmål, skriver klinik-ejeren.

Ikke overraskende er den populære vejrvært alt andet end tilfreds med dommen.

- Jeg kæmper forsat for min virksomhed, så sagen er selvfølgelig anket og skal afgøres i Landsretten, siger Cecilie Hother, der skal betale sagsomkostninger og en erstatning til Rie Jensen på næsten en million kroner.

Uvenner

I 2016 indgik Rie Jensen og Cecilie Hother et samarbejde om CeriX. Firmaet laver kosmetiske indgreb og har seks butikker rundt omkring i Danmark.

Men lige siden tv-værten blev medejer, gik det grueligt galt mellem de nye kompagnoner.

Det resulterede i, at Rie Jensen ønskede at købe Cecilie Hother ud af firmaet. Angiveligt fik hun to statsautoriseret revisorer til vurdere firmaet. Og her landede prisen på 840.000 kroner for de 30 procent, som hun ejede.

Men ifølge Cecilie Hother var det langt fra prisen. Og hun forlangte tæt på et tocifret millionbeløb for sine 30 procent.

Sagen endte i retten, da tv-værten mente, at Rie Jensen pressede hende ud af selskabet. Men sagen faldt med i et brag i retten, da dommeren frikendte Rie Jensen for alle anklager. Men det har ikke fået Hother til at give op.

- Man kan jo skrive, hvad som helst på de sociale medier, og som jeg sagde sidst, så er jeg sikker på at folk er kloge nok til at gennemskue, hvad der er sandt. Sagen skal afgøres i landsretten og ikke her i pressen, siger tv-værten.

Rie Jensen vil nu se frem af.

'Det mest indgribende og vanvittige vi nogensinde har været med til, er endelig overstået.'

'Vi vandt/blev frifundet i alle 3 søgsmål, alle påstande og alle 3 granskningssager.'

'Så befriende, og selvom vi hele tiden har troet på, at vi ville få medhold i retten, er det stadig fuldstændig surrealistisk. I virkeligheden er det nok slet ikke gået op for os endnu.'

'Cecilie Hother er nu dømt til at betale erstatning til os for sagsomkostninger mv. på godt 1 mio. kroner', skriver Rie Jensen på Facebook.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close