Streaming15. juni 2023

"Vanderpump Rules"-vanvid fortsætter: Havde sex med sin bedste venindes kæreste - få timer senere kom hun med blomster

Kan det blive mere akavet? Raquel Leviss havde blomster med til Ariana Madix kort tid efter, hun havde knaldet med venindens kæreste, Tom Sandoval
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Vanderpump Rules | Sæson 10 | Reunion Trailer | 2023
 Video: BravoTV, hayu

LÆS OGSÅ: "Vanderpump Rules"-stjerne Ariana Madix med chokerende detaljer: - De havde sex, mens jeg sov ved siden af

Utroskabsskandalen på det amerikanske realityshow "Vanderpump Rules" har mere eller mindre taget internettet med storm, siden det i marts kom frem, at den 28-årige Raquel Leviss og den 40-årige Tom Sandoval har haft en otte måneders lang affære, mens Tom stadig var i et seriøst forhold med den 37-årige Ariana Madix.

Hele skandalen har fået lov til at folde sig ud for rullende kameraer, og da det kun to uger efter sandheden kom frem, var tid til reunion, blev det til en af de mest sindsoprivende og skandaløse Bravo-reunions, som kun diverse forsidefruer og housewives kan drømme om.

Ikke nok med at Tom Sandoval og Raquel Leviss havde sex i et gæsteværelse, mens Ariana sov trygt i parrets soveværelse, så har de også skjult deres affære og ledt venner og familie bag lyset på flere måder.

Da der onsdag var premiere på "Secrets Revealed"-afsnittet af "Vanderpump Rules" blev skandalen så lige endnu vildere.

For selvom det har været noget svært at holde styr på, hvem der knaldede hvem hvornår, og hvor meget Tom Schwartz egentlig vidste, så blev det for meget af det gode, da fans indså, at Raquel kom med blomster til sin dengang bedste veninde Ariana kun få timer, efter hun havde knaldet Tom Sandoval for første gang.

Og når man sågar kender hele historien bag skandalen, så bliver Tom Sandovals velkomst af Raquel kun endnu mere akavet.

- Har du købt blomster til mig? Åh Gud, jeg elsker det, lyder det fra Tom i klippet, der nu florerer blandt chokerede Twitter-brugere.

Herefter griber Tom fat i Raquels arme, mens han grinende siger:

Ariana Madix brød sammen, da "Vanderpump Rules"-holdet var samlet.
Ariana Madix brød sammen, da "Vanderpump Rules"-holdet var samlet.
 Foto: Bravo/hayu

- Jeg kan knap nok kende dig mere.

- Den kælling havde blomster med til Ariana morgenen efter hun kneppede hendes mand?! Oh my fuck!!! Det her er kvalmende, skriver en rasende Twitter-bruger.

Både Tom Sandoval og Raquel Leviss fik da også hele turen af Ariana Madix, da hele "Pump"-holdet var samlet til renuion-optagelserne.

- Så min hund var lige død. Jeg græd i dine fucking arme, og du tænkte: 'Jeg må hellere knalde hendes kæreste.'

- Du er lavere end det fucking laveste menneske. Det er du virkelig. Du er en fucking psykopat. Du er skræmmende for mig som menneske. Det faktum, at du er i stand til at gøre det her lort, er utroligt. Du er et sjælesugende individ, raser Ariana mod Raquel.

Siden da har der floreret rygter om, at Raquel Leviss tjekkede ind på et psykiatrisk center for at modtage krisehjælp, ligesom hun eftersigende skulle have slået op med Tom Sandoval.

En nysgerrig flypassager fangede dog Sandoval på telefonen med Raquel for ikke mange uger siden.

Ariana Madix og Tom Sandoval gik fra hinanden tilbage i marts. De bor dog stadig sammen i deres to millioner dollars dyre hjem i Valley Village i Californien.

"Vanderpump Rules" kan streames på hayu.

Se traileren til den hæsblæsende reunion øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold