Kendte29. maj 2023

Efter utroskabsskandale: Er "Vanderpump Rules"-stjerner Tom Sandoval og Raquel Leviss sammen igen?

Tom Sandoval er senest blevet spottet ombord på et fly i en intens samtale med Raquel Leviss
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Hele "Vanderpump Rules"-dramaet kan streames på hayu.
 Video: BravoTV, hayu

LÆS OGSÅ: "Vanderpump Rules"-stjerne Ariana Madix med chokerende detaljer: - De havde sex, mens jeg sov ved siden af

Det har ikke just været nogle lette måneder for de amerikanske realitystjerner, der medvirker i serien "Vanderpump Rules".

Særligt den 39-årige Tom Sandoval og den 28-årige Raquel Leviss har fundet sig selv i seriøs modvind, efter det i marts måned kom frem, at de to havde haft en hemmelig kærlighedsaffære i mere end otte måneder - mens Tom Sandoval fortsat dannede par med den 37-årige Ariana Madix.

Den vanvittige utroskabsskandale har fans af "Vanderpump Rules" kunnet følge i den seneste sæson af hitserien, der mandag har premiere på sæsonens sidste del af det hæsblæsende reunionafsnit, hvor flere af de medvirkende bryder grædende sammen.

Og selvom det for kun lidt mere end en uge siden kom frem, at kærligheden mellem de skyldige, Tom Sandoval og Raquel Leviss, ikke varede evigt, så er der altså nu noget, der tyder på, at de to realitystjerner ikke har givet helt slip på hinanden.

TMZ har nemlig fået fingrene i en række billeder af Tom Sandoval ombord på et fly til Pittsburgh søndag aften. Her kunne det ses, at Sandoval havde gang i en længere telefonssamtale med Leviss.

Ifølge passageren, der var i stand til at snappe billederne af den skandaleramte tv-kendis, forsøgte Tom at tale med en lavmælt stemme, men for den kvikke "Vanderpump"-følger var det altså ikke muligt at skjule sig helt.

Det skulle eftersigende være den forhenværende skønhedsdronning, der sagde farvel og tak til Tom Tom-indehaveren.

Bruddet kom godt en måned, efter Leviss havde besluttet sig at tjekke ind på et facilitet, hvor hun eftersigende modtager psykisk førstehjælp.

Har Tom Sandoval og Raquel Leviss fundet melodien igen?
Har Tom Sandoval og Raquel Leviss fundet melodien igen?
 Foto: Instagram

Utroskabsskandalens største offer, Ariana Madix, kunne for nyligt afsløre, at Raquel og Toms vilde affære gik så langt, at parret havde sex i gæsteværelset ved siden af i det hjem, som Madix delte (og fortsat deler) med Sandoval.

– Han havde sex i vores gæsteværelse, mens jeg sov i min egen seng, som han og jeg sov sammen i. Så forlod han sengen og gik hen til gæsteværelset og kneppede hende, kunne Madix afsløre i en podcastepisode.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-05-24/dfjfh.png
Ariana Madix gik amok på Tom Sandoval, da hun lærte om hans utroskab.
 Foto: hayu

Ariana Madix og Tom Sandoval gik fra hinanden tilbage i marts. De bor dog stadig sammen i deres to millioner dollars dyre hjem i Valley Village i Californien.

"Vanderpump Rules" kan streames på hayu.

Se traileren til den hæsblæsende reunion øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold