Kendte24. maj 2023

"Vanderpump Rules"-stjerne Ariana Madix med chokerende detaljer: - De havde sex, mens jeg sov ved siden af

Den vilde utroskabsskandale fortsætter. Ariana Madix har nemlig afsløret, at Tom Sandoval havde sex med en anden kvinde, mens de stadig var kærester - i gæsteværelset ved siden af
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se traileren til den hæsblæsende "Vanderpump Rules"-reunion.
 Video: hayu

LÆS OGSÅ: Efter voldsom utroskabsskandale: Fans får første kig på vanvittig "Vanderpump Rules"-reunion

Hvis du endnu ikke har hørt om scandoval, så er du ganske enkelt gået glip af årets vildeste realitydrama.

Det er ikke mange måneder siden, det kom frem, at "Vanderpump Rules"–stjernerne Tom Sandoval og Ariana Madix var gået fra hinanden efter mere end ni års forhold.

Grunden var, at Sandoval havde haft en affære med "Vanderpump"–kollega og Arianas bedste veninde, Raquel Leviss, og siden da er det væltet ud med slibrige detaljer om det opsigtsvækkende brud.

Ariana Madix leverer slibrige detaljer i det seneste afsnit af "Call Her Daddy"-podcasten.
Ariana Madix leverer slibrige detaljer i det seneste afsnit af "Call Her Daddy"-podcasten.
 Foto: Call Her Daddy

Senest har den 37–årige Ariana Madix gæstet den populære podcast "Call Her Daddy", hvor hun leverer en lang række nye bomber i Scandoval–sagen.

– Han havde sex i vores gæsteværelse, mens jeg sov i min egen seng, som han og jeg sov sammen i. Så forlod han sengen og gik hen til gæsteværelset og kneppede hende, siger Madix i podcasten.

Her indrømmer Madix også, at hun nok er en smule skyldig i at have vendt det blinde øje til Sandovals og Raquels affære.

Det er ikke længe siden, at Madix også kunne afsløre, at Sandoval og Leviss havde sex i parrets bil ude foran deres fælles hus.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-05-24/dfjfh.png
Ariana Madix gik amok på Tom Sandoval, da hun lærte om hans utroskab.
 Foto: hayu

– Og han havde ikke en nøgle, så han blev nødt til at ringe på døren, og jeg blev nødt til at lukke ham ind, siger Madix i sæsonfinalen af "Vanderpump Rules".

Den skandaløse affære skulle eftersigende være startet helt tilbage i august 2022, før det blev opdaget i begyndelsen af marts i år.

– Jeg ringede til hende og tvang hende til at fortælle mig, hvornår affæren begynde, og hun sagde, at det var lige efter vores pigetur, hvilket altså var lige efter, at Charlotte (Ariana Madix' hund, red.) døde, forklarer Madix i et afsnit af den amerikanske realityserie.

Ariana Madix brød sammen, da "Vanderpump Rules"-holdet var samlet.
Ariana Madix brød sammen, da "Vanderpump Rules"-holdet var samlet.
 Foto: Bravo/hayu

Ariana Madix og Tom Sandoval gik fra hinanden tilbage i marts. De bor dog stadig sammen i deres to millioner dollars dyre hjem i Valley Village i Californien.

"Vanderpump Rules" kan streames på hayu.

Se traileren til den hæsblæsende reunion øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold