Streaming29. september 2022

Tristan Thompson nede på knæ: Hemmeligt frieri til Khloé Kardashian

I det seneste afsnit af "The Kardashians" kommer det frem, at Khloé har takket pænt nej til et frieri fra NBA-spilleren Tristan Thompson
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se traileren til den nyeste sæson af "The Kardashians".
 Video: Disney+

Én ting kan man sige om Tristan Thompson, og det er, at han virkelig er vedholdende.

Til trods for et efterhånden utal af utroskabsskandaler nægter den 31-årige basketballspiller at slippe håbet om, at han kan finde sammen med realityprinsessen Khloé Kardashian.

I forbindelse med premieren på det seneste afsnit af "The Kardashians" er det kommet frem, at NBA-spilleren faktisk har forsøgt sig med noget så ekstravagant som et frieri til den 38-årige Khloé Kardashian.

Khloé valgte så bare lige at lade vær med at fortælle resten af Kardashian-klanen om det vilde tilbud.

Tristan Thompson har friet til "The Kardashians"-stjernen Khloé Kardashian.
Tristan Thompson har friet til "The Kardashians"-stjernen Khloé Kardashian.
 Foto: Gotpap/AP/Ritzau Scanpix

- Det faktum, at han friede, og du aldrig fortalte os det, og jeg spurgte ham måneder senere, lyder det fra en forundret Kim Kardashian til sin lillesøster.

Kim Kardashian fik nemlig den vilde nyhed gennem Tristan, der var overrasket over, at Khloé havde valgt ikke at fortælle det til familien.

Frieriet fandt sted i december 2020, men Khloé følte ikke, at Tristans knælen var noget at være stolt over. Og det var faktisk også grunden til, hun valgte at sige pænt nej tak.

- Jeg skal sikre mig, at det her er et helt andet forhold, fordi jeg vil gerne være stolt af at sige, at jeg er forlovet med nogen, siger Khloé til kameraet og fortsætter:

Khloé Kardashian har svært ved at holde tårerne tilbage i nyt klip fra "The Kardashians" sæson to.
Khloé Kardashian har svært ved at holde tårerne tilbage i nyt klip fra "The Kardashians" sæson to.
 Foto: Disney+/Hulu

- Og det var derfor, jeg sagde, at jeg ikke var tryg ved at sige ja til det her lige nu, for jeg var ikke spændt på at fortælle det til min familie.

"Revenge Body"-stjernen afslører desuden, at hun ikke er i tvivl om, at det må have været svært for Tristan at høre, men det ændrer ikke på beslutningen.

- Jeg kommer ikke til at sige ja til noget og give ham falske forhåbninger.

Den 41-årige Kim Kardashian ville dog have håndteret situationen noget anderledes. Med et smøret smil på læben siger hun til sin Kardashian-lillesøster, at hun ville være have været "nødt til at sige ja", fordi hun ganske enkelt ville have ondt af ham.

Baby midt i utroskab

Og mens Khloé forsøger at kurere sit knuste hjerte efter nyheden om, at Tristan skal have et barn med Maralee Nichols, har hun nok at se til med sin nyfødte søn. En søn, der er kommet til verden takket være en rugemor.

Det er naturligvis en ovenud lykkelig Khloé Kardashian, der her sidder med sin lille søn i armene.
Det er naturligvis en ovenud lykkelig Khloé Kardashian, der her sidder med sin lille søn i armene.
 Foto: Hulu

- Jeg ved ikke, hvor meget mere jeg kan klare. Jeg er bogstaveligt talt bare følelsesløs overfor alt det her lort. Altså, hvor meget kan folk tage?

- Nu hvor min søn er her, så kan jeg komme videre og nyde det. Det er nærmest som om, jeg får lov til at lukke ét kapitel og være færdig med det her traume og lægge det bag mig.

"The Kardashians" sæson to kan streames på Disney+.

Se traileren til "The Kardashians" sæson to øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold