Kendte30. juli 2022

Khloé Kardashian efter utroskab: Det kommer IKKE til at ske

Den 38-årige “The Kardashians”-stjerne venter sit andet barn med rugemor. Men det betyder altså på ingen måde, at hun ønsker at finde sammen med eks’en, som er far til det kommende vidunder
Nu er det bekræftet - det er helt slut mellem Khloé Kardashian og Tristan Thomson
Khloé Kardashian og Tristan Thompson har været en del on/off de seneste år. Men efter utroskabsskandalen i december, er de to officielt fortid.
 Foto: MEGA

Det er langt fra første gang, at den 31-årige basketballstjerne, Tristan Thomson, forsøger at finde sammen med den yngste Kardashian-søster.

De to har sammen datteren True, og en rugemor er nu gravid med parrets andet barn, en lille dreng.

Men Khloé Kardashian har på ingen måde tænkt sig at forsøge at genfinde kærligheden sammen med sin eks, som i december måned blev far til et barn, som kom til verden som følge af utroskab.

Det er da heller ikke første gang, at hr. Thompson gør sig i netop utroskab over for Khloé. Og derfor er meldingen da også soleklar.

Ifølge en kilde tæt på Kardashian-klanen har Tristan Thomson “konstant forsøgt” at finde sammen med Khloé igen “helt indtil for et par uger siden”.

Det skriver Hollywoodlife.

Basketballspilleren skulle angiveligt have forsøgt sig med “at lave alle mulige løfter” – blot for at møde en stålfast Khloé Kardashian, der på ingen måde ønsker at give forholdet endnu en chance.

Heldigvis tyder det på, at Tristan Thompson snart har forstået budskabet:

– Det virker, som om han endelig har opgivet at vinde hende tilbage, og det er en kæmpe lettelse for Khloé, fordi det drænede hende, lyder det angiveligt fra kilden.

Det forlyder videre, at Kardashian-stjernen blot ønsker sig et godt forældresamarbejde med ekskæresten, og at hun desuden har tilgivet ham. Noget, hun desuden også ønsker, resten af Kardashian-familien skal gøre.

– Hun kan ikke se pointen i at hænge fast i negativitet og vrede, men det betyder ikke, at hun har glemt, hvad han har gjort. De er 100 procent helt færdige, lyder meldingen fra kilden angiveligt.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson venter sig en dreng.

Sponsoreret indhold