Streaming23. august 2023

Skål i cosmopolitan! "And just like that" bekræfter sæson 3

HBO er ikke færdig med historien om Carrie Bradshaw og veninderne – læs mere om sæson 3 af "And just like that" her
Bliver Che en sjov komiker i sæson tre af "And just like that"? Det vil tiden vise.
Bliver Che en sjov komiker i sæson tre af "And just like that"? Det vil tiden vise.
 Foto: RW/MPI/Capital Pictures / MEGA

Når sæson to af "And just like that" torsdag kulminerer i en længe ventet finale, hvor fans endelig får et glimt af Kim Cattrall i rollen som Samantha Jones, er det ikke slutningen på "Sex and the city"-fortsættelsen.

LÆS OGSÅ: Kim Cattrall vender tilbage til AJLT: Nu reagerer Sarah Jessica Parker omsider

Forud for finalen meddeler HBO Max nemlig, at vi også kan glæde os til en tredje sæson af komedieserien om livet som rig newyorker med datingissues.

– Vi kan slet ikke vente med at se, hvor tredje sæson vil tage vores favoritnewyorkere hen, skriver HBO Max' chef for original indhold, Sarah Aubrey, i en pressemeddelelse.

"And just like that" viser livet for Carrie Bradshaw 15 år efter "Sex and the city" sluttede. Veninderne Charlotte og Miranda er stadig med sammen med en håndfuld nye ansigter og lidt fra fortiden.

Sarah Jessica Parker på settet til anden sæson i Carries Vivienne Westwood-brudekjole.
Sarah Jessica Parker på settet til anden sæson i Carries Vivienne Westwood-brudekjole.
 Foto: RCF / MEGA

Meget er sket, og meget er forandret. Charlottes ene barn bruger pronominerne de/dem, og hun forsøger at lægge husmorlivet bag sig og vende tilbage til karrieren. Miranda er stoppet med at drikke og har opdaget, at hun er queer. Og Carrie er steget på datingtoget efter at have mistet Big – som hun efter mødet med Aidan nu har givet udtryk for måske var en stor fejl.

De første to sæsoner af "And just like that" har modtaget en del kritik fra fans og seere. Alligevel er stemningen høj i HBO-lejren og hos blandt andre seriens producer Michael Patrick King:

– Vi er henrykte over at skulle tilbringe mere tid i "Sex and the city"-universet og fortælle nye historier om livet for disse relaterbare og aspirerende karakterer, der bliver spillet af de her fantastiske skuespillere.

Nyheden om en sæson tre kommer samtidig med en omfattende strejke hos både WGA og SAG-AFTRA – skuespillere og manuskriptforfattere der har nedlagt arbejdet i protest, fordi de ønsker bedre kontrakter i form af blandt andet mere i løn.

Strejken vil formentlig forsinke sæson tre af "And just like that", som endnu ikke har fået en dato for optagelser eller premiere.

Sponsoreret indhold