Streaming6. juli 2022

Serien over dem alle: Så vanvittige er "Stranger Things"-seertallene

Netflix-serien "Stranger Things" er mildest talt en gigantisk seersucces. Serien er officielt blevet streamet over en milliard timer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Traileren til "Stranger Things" sæson fire.
 Video: Netflix

Hvis nogen serie har formået at skabe omtale i løbet af foråret og sommeren, så har det utvivlsomt været Netflix-hittet "Stranger Things".

Serien, der havde premiere på første del af fjerde sæson i slutningen af maj, har nemlig scoret sig titlen som en af de mest populære serier på streamingtjenesten.

Succesen er kun blevet endnu større, efter anden del af sæson fire fik premiere i sidste uge. Efter julipremieren er seertallene for den Duffer-skabte sci-fi-serie eksploderet.

Ifølge Netflix er "Stranger Things" dermed officielt blevet deres mest sete engelsksprogede serie.

Millie Bobby Brown i rollen som Eleven i "Stranger Things".
Millie Bobby Brown i rollen som Eleven i "Stranger Things".
 Foto: Netflix

De seneste tal, som streaminggiganten har offentliggjort, er baseret på, hvor mange timer en titel er blevet streamet i løbet af de første 28 dage efter udgivelsen, og her hersker der altså ingen tvivl om, at folk er vilde med "Stranger Things".

Serien har nemlig formået at trække 1,15 mia. streamingtimer, hvoraf sidste del af fjerde sæson af trukket 220 mio. streamingtimer alene. Det skriver Deadline.

Kun overgået af én anden

Der findes kun én anden serie, der har formået at skabe mere hype og sete timer end "Stranger Things", og det er det Sydkoreanske blodbad "Squid Game".

"Squid Game" er samlet set blevet streamet mere end 1,6 mia. timer.

"Stranger Things" kan desuden prale af at være den mest streamede engelsksprogede serie i løbet af en premiereweekend. Her trak sci-fi-dramaet 286,7 mio. streamingtimer. Og så har serien i øvrigt formået at snuppe førstepladsen på Netflix' top 10-liste i 93 lande.

En femte sæson af "Stranger Things" har allerede fået grønt lys, men det betyder ikke nødvendigvis, at der lander nye afsnit inden for den nærmeste fremtid.

Det forventes nemlig, at fans skal vente længe på seriens absolut sidste sæson.

"Stranger Things" kan streames på Netflix.

Sponsoreret indhold