Vilde tal om "Squid Game": Så mange har set den

Den koreanske hitserie "Squid Game" er officielt blevet Netflix' mest populære debutserie nogensinde.

Det oplyser streamingtjenesten tirsdag.

Således er 111 millioner brugere gået i gang med serien, siden den fik premiere på tjenesten 17. september.

Serien har siden sin debut taget verden med storm. Den har toppet Netflix' hitlister i mere end 80 lande og har spredt sig som en steppebrand på sociale medier.

- "Squid Game" har officielt nået 111 millioner fans, hvilket gør den til vores største lancering af en serie nogensinde, skriver Netflix på Twitter.

"Squid Game" tager udgangspunkt i en makaber verden, hvor fattige og gældsramte borgere i Sydkorea bliver inviteret til at dyste mod hinanden i traditionelle børnelege i en form for gameshow. Mens vinderen kan tjene millioner af kroner i kontanter, så bliver taberne i spillet slået ihjel. Foto: Youngkyu Park/AFP/Ritzau Scanpix

Det handler serien om

- "Squid Game" tager udgangspunkt i en makaber verden, hvor fattige og gældsramte borgere i Sydkorea bliver inviteret til at dyste mod hinanden i traditionelle børnelege i en form for gameshow.

- Mens vinderen kan tjene millioner af kroner i kontanter, så bliver taberne i spillet slået ihjel.

- I februar annoncerede Netflix, at tjeneste alene i år vil bruge 500 millioner dollar på film og serier produceret i Sydkorea. Det svarer til cirka 3,2 milliarder kroner.

Set mindst to minutter

Til sammenligning nåede den populære serie "Bridgerton" ifølge Netflix 82 millioner husstande i ugerne efter sin debut.

Streamingtjenesten inkluderer i tallene enhver bruger, der har set en del af et afsnit i mindst to minutter.

"Squid Game" kan ses på Netflix med undertekster eller i en dubbed version på engelsk. Og det har hjulpet med at udvide seriens potentielle publikum.

Serien er det seneste succesfulde forsøg fra Netflix på at udvide tjenestens internationale og ikke-engelsksprogede indhold. Netflix' tredjemest streamede debutserie nogensinde er den fransksprogede serie "Lupin".

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close