Streaming6. juli 2022

Så længe skal du vente på sidste sæson af "Stranger Things"

Fans kan godt væbne sig med tålmodighed. Der er nemlig risiko for, at vi skal vente meget længe på den femte sæson af Netflix-hittet "Stranger Things"
Millie Bobby Brown som Eleven i den fjerde sæson af seriehittet "Stranger Things". 
Millie Bobby Brown som Eleven i den fjerde sæson af seriehittet "Stranger Things".
 Foto: Netflix

Premieren på den fjerde sæson af "Stranger Things" har mildest talt været en gigantisk succes for Netflix.

Seriens fjerde sæson har siden udgivelsen i slutningen af maj braget afsted og har blandt andet formået at lande som streamingtjenestens mest sete serie i 83 lande.

Men selvom det kun er få dage siden, at sidste del af seriens fjerde sæson havde premiere, er fans allerede begyndt at spekulere i, hvornår mon vi kan forvente at femte sæson lander.

Femte sæson af "Stranger Things" forventes at blive seriens absolut sidste, og derfor er der med stor sandsynlighed lagt i kakkelovnen til en eksplosion af en afslutning.

https://imgix.seoghoer.dk/2022-07-04/landscape-tablet.935.526.jpg
 Foto: Netflix

Seriens manuskriptforfattere og producere - Duffer-brødrene - har aldrig lagt skjul på, at de helt fra starten af har haft en plan for, hvordan serien skal slutte, men de har altid formået at holde kortene tæt ind til kroppen. Det er derfor ikke meget, vi ved om den sidste sæson.

Lang ventetid

Én ting er dog helt sikkert, og det er, at du skal vente længe på flere "Stranger Things"-afsnit. Optagelserne til den sidste sæson er nemlig slet ikke gået i gang endnu.

Tidligere har en enkelt sæson af den populære serie taget mellem seks og syv måneder at indspille, hvorefter der skal arbejdes seriøst med materialet i postproduktionen, så seerne kan nyde godt af de imponerende sci-fi-effekter.

Den klygtige læser kan derfor godt selv regne ud, at der ikke vil lande nogle nye "Stranger Things"-afsnit, før slutningen af 2023 - og det er også det absolut tidligste, vi kan sætte næsen op efter.

Det ville ikke være første gang, at Duffer-brødrene har testet seernes tålmodighed.

Der var nemlig næsten hele to år mellem premieren på anden og tredje sæson, så helt realistisk ser det ud til, at sæson fem først kommer i løbet af 2024.

"Stranger Things" kan streames på Netflix.

Sponsoreret indhold