Streaming11. august 2022

Se billedet: Johnny Depp er forvandlet til fransk konge i første kig på ny film

Indspilningerne til den første Johnny Depp-film siden det vilde retsdrama mod ekskonen, Amber Heard, er i fuld gang
Johnny Depp til "Pirates of the Caribbean"-premiere i 2017.
Johnny Depp til "Pirates of the Caribbean"-premiere i 2017.
 Foto: Jordan Strauss/AP/Ritzau Scanpix

Det er kun lidt mere end en måned siden, at nyheden om, at Hollywood-stjernen Johnny Depp har scoret rollen i en kommende Netflix-film.

Og nu er optagelserne altså i fuld gang.

Torsdag er det første billede fra filmen, som har fået titlen "Jeanne du Barry", nemlig landet, og her ses den 59-årige Depp i fuldt kostume.

"Pirates of the Caribbean"-stjernen er sjældent bleg for at iklæde sig vild makeup og kostumer til sine filmroller, og noget tyder på, at Depp-fans også denne gang kan se frem til at se stjernen i godt kostume.

Han skal spille rollen som den franske Ludvig XV, mens det er den kvindelige filmskaber Maïwenn, der sidder i instruktørstolen.

"Jeanne du Barry" handler om forholdet mellem den franske konge og elskerinden Jeanne du Barry, en ung arbejderklassepige, der på snild facon formår at kravle op gennem Frankrigs sociale hierarki.

Det er Maïwenn selv, der skal spille rollen som Depps elskerinde.

Ifølge Deadline gik optagelserne, som foregår i Frankrig, i gang i juli og forventes at løbe 11 uger frem.

Og der er god grund til at forvente en kæmpe visuel fest. Indspilningerne foregår nemlig på flere imponerende franske slotsområder herunder Versailles-slottet.

Den berømte glassal på Château de Versailles i Frankrig. Optagelserne til den kommende Johnny Depp-film foregår blandt andet på dette slot, hvor Ludvig d. 15. boede.
Den berømte glassal på Château de Versailles i Frankrig. Optagelserne til den kommende Johnny Depp-film foregår blandt andet på dette slot, hvor Ludvig d. 15. boede.
 Foto: Alain Jocard/AFP/Ritzau Scanpix

Første film siden retssejr

"Jeanne du Barry" markerer sig som Depps første filmprojekt, siden han vandt den store injuriesag mod sin ekskone, Amber Heard.

En opsigtsvækkende sag, der løb over seks uger i april, maj og juni i år, og som endte med, at Heard blev dømt til at betale Depp 8,35 mio. dollars i erstatning.

– Fra starten har målet været at afsløre sandheden, uanset udfaldet. At fortælle sandheden var noget, som jeg skyldte mine børn, og alle dem, som stædigt har holdt fast i støtten. Det giver mig ro, at jeg endelig har opnået dette, meddelte Johnny Depp i et Instagram-opslag kort tid, efter juryen var nået frem til deres afgørelse.

– Det bedste venter forude, og nu kan et nyt kapitel endelig begynde, slutter han.

Og meget tyder på, at Depp i det bedste i den grad venter forude for skuespilleren. Senest har Depp skrevet under på en svimlende millionkontrakt med modehuset Dior.

"Jeanne du Barry" forventes at have premiere i de franske biografer i 2024. Efterfølgende vil den så få premiere på franske Netflix i 2024.

Det er endnu uvist, hvorvidt filmen vil få premiere på Netflix i Danmark.

Se billedet af Johnny Depp her:

Sponsoreret indhold