Streaming9. juli 2022

Johnny Depp gør klar til comeback på Netflix

Hollywoodstjernen Johnny Depp skal spille den franske kong Ludvig XV i sin første spillefilm siden skandalesagen mod Amber Heard
Johnny Depp gør klar til skærmcomeback.
Johnny Depp gør klar til skærmcomeback.
 Foto: Jim Watson/AFP/Ritzau Scanpix

Den 58-årige "Pirates of the Caribbean"-stjerne har sagt ja til at medvirke i en ny film, som streaminggiganten Netflix har købt rettighederne til at streame.

Der er tale om den franske film "La Favorite", hvor Depp skal spille rollen som den franske kong Ludvig XV, og der er god sandsynlighed for, at det bliver en visuel fest.

Kan du se det for dig? 
Kan du se det for dig?
 Foto: Ritzau Scanpix/MEGA

Filmen skal nemlig optage på adskillige spændende lokationer inklusiv det enorme palads Versailles i Frankrig.

Det er den franske instruktør Maïwenn, der står bag filmen, og ifølge Variety skal hun selv have fornøjelsen af at spille Depps elskerinde.

Første film siden retssagen

"La Favorite" markerer sig som Johnny Depps første film, siden han vandt den store injuriesag mod ekskonen, Amber Heard.

En opsigtsvækkende sag, der løb over seks uger i april, maj og juni i år, og som endte med, at Heard skal betale Depp 8,35 mio. dollars i erstatning.

Johnny Depp og Amber Heard sammen til premieren på "The Danish Girl" i Los Angeles i november 2015. Ikke lang tid efter gik parret fra hinanden.
Johnny Depp og Amber Heard sammen til premieren på "The Danish Girl" i Los Angeles i november 2015. Ikke lang tid efter gik parret fra hinanden.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

– Fra starten har målet været at afsløre sandheden, uanset udfaldet. At fortælle sandheden var noget, som jeg skyldte mine børn, og alle dem, som stædigt har holdt fast i støtten. Det giver mig ro, at jeg endelig har opnået dette, meddelte Johnny Depp i et Instagram-opslag kort tid, efter juryen var nået frem til deres afgørelse.

– Det bedste venter forude, og nu kan et nyt kapitel endelig begynde, slutter han.

Det forventes, at den kommende Depp-film også vil blive vist i biograferne, inden den får premiere på Netflix.

Indtil videre er det kun Netflix i Frankrig, der har skaffet sig rettighederne til filmen, men mon ikke interessen for Depps comeback er så stor, at vi også herhjemme får lov til at streame løs?

Du kan lige nu genopleve hele den dramatiske retssag ved at streame dokumentarfilmen "Johnny Vs. Amber: From Love To Hate" på Pluto TV og Viaplay.

Sponsoreret indhold