Streaming19. oktober 2021

Nu sker det: Her er premieredatoen for “Ozark” sæson 4

Det er mere end et år siden, Netflix afslørede, der ville komme en fjerde og sidste sæson af Mafioso-serien “Ozark” – nu er datoen endelig på plads
Ozark Netflix
 Foto: Netflix

Tidligere på måneden offentliggjorde streaminggiganten den første trailer til den kommende og sidste sæson af serien “Ozark”.

I den knap to minutter lange teaser for den fjerde sæson af seriehittet afslørede Netflix dog ikke, hvornår fans af tv-serien kunne glæde sig til at binge løs af de nye afsnit.

Det har de lavet om på nu med udgivelsen af den anden trailer for den fjerde og todelte sæson.

I videoen afslører de nemlig, at det allerede vil være den 21. januar 2022 fra klokken 09, at de første syv afsnit – og dermed den første del af sæsonen – vil være tilgængelige.

Artiklen fortsætter under videoen

Til trods for, at Netflix dog endnu ikke har løftet sløret for, hvornår den anden del af sæson vil få premiere, så annoncerer de yderligere, at også den del vil have syv afsnit.

Artiklen fortsætter under billedet

Prøvelserne er endnu ikke forbi for Martin Byrde (spilles af Jason bateman, red.) og Wendy Byrde (spilles af Laura Linney, red-.)
Prøvelserne er endnu ikke forbi for Martin Byrde (spilles af Jason bateman, red.) og Wendy Byrde (spilles af Laura Linney, red-.)
 Foto: Netflix

Det var tilbage i juli måned sidste år, Netflix afslørede, at vi naturligvis ville få en afslutning på den hæsblæsende serie, der omhandler Byrde-familiens vej til overlevelse, efter, ufrivilligt, at være blevet lidt for tætte med den mexicanske mafia.

– Vi er så glade for, at Netflix kunne se vigtigheden i at give Ozark mere tid, så vi kan afslutte historien om Byrde-familien på den helt rette måde. Det har været sådan et eventyr for os alle sammen – både på skærmen og bagved – så vi er enormt spændte på at kunne afslutte det hele på den mest tilfredsstillende måde, lød det sidste år fra Chris Mundy, der er producer på serien.

“Ozark” fik premiere tilbage i 2017, mens den anden sæson kom året efter og den tredje og seneste fik premiere i 2020.

Sponsoreret indhold