Kendte 28. september 2021

Her er den! Se første trailer til fjerde og sidste sæson af ”Ozark”

Mange har ventet i spænding på at se, hvad der skal ske i den kommende og allersidste sæson af Netflix-hittet ”Ozark”
Foto: Netflix

Nu løfter streaminggiganten endelig lidt af sløret for, hvad fans af mafioso-serien ”Ozark” kommer til at kunne glæde sig til, når den fjerde – og desværre – sidste sæson af Netflix-hittet får premiere.

For tidligere på ugen udgav de nemlig den allerførste teaser trailer til den kommende sæson, og meget tyder på, at vi ikke kommer til at mangle, hverken spænding eller flere dødsfald.

I den knap to minutter lange trailer ses det nemlig, hvordan skuespilleren Jason Batemans karakter i serien, Marty står på badeværelset sammen med sin hustru i serien, Wendy, der spilles af Laura Linney, mens de vasker store mængder blod af sig.

Alt imens der festes i nærheden af, hvor de to opholder sig. Klippet slutter med, de to hører en dør, der lukkes bag dem.

Artiklen fortsætter under traileren

Udover at give en lille teaser på, hvad den kommende sæson kommer til at dreje sig om, så afslører Netflix desuden, at den todelte fjerde sæson vil få premiere næste år, og at det gælder både del 1 og del 2 af serien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Muligvis til fleres glæde.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Netflix

Der kommer vist ikke til at mangle, hverken blod eller dødsfald i den kommende sæson. Foto: Netflix

Det var tilbage i juli måned, skaberne bag serien kunne afsløre, at den sidste sæson vil blive delt i to dele.

- En super-sized sæson betyder også super-sized problemer for Byrde-familien. Jeg er virkelig spændt på, at serien kan ende med et brag, lød det fra Jason Bateman i en pressemeddelelse.

Hvornår næste år serien får premiere, har Netflix dog endnu ikke løftet sløret for. Men den tredje og seneste sæson kom på den danske Netflix i marts 2020, så noget kunne godt tyde på, at ivrige seere må væbne sig med lidt mere tålmodighed.

Sponsoreret indhold