Kendte2. juli 2020

”Ozark” får en fjerde og afsluttende sæson

Netflix-dramaet med Jason Bateman i en af hovedrollerne får til flere fans glæde endnu en sæson, der skal runde hele serien af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/megaetcdozarec006_909340.jpg
 Foto: MEGA

Den tredje sæson af ”Ozark” fik premiere på streaminggiganten Netflix tilbage i marts måned, og serien endte på en lige så sindssyg måde, som den startede.

Og bedst som fans skuffet toede, at det skulle være slut med at følge med i Byrde-familiens vilde liv som penge-hvidvasker for den mexicanske mafia i et forsøg på at undgå at blive brutalt myrdet.

Så afslører Netflix nu, at der kommer endnu en sæson.

Faktisk bliver den fjerde og afsluttende sæson i to dele, så der er ekstra meget at glæde sig til.

- En super-sized sæson mener også super-sized problemer for Byrde-familien. Jeg er virkelig spændt på, at serien kan ende med et brag, lyder det i en pressemeddelelse fra Jason Bateman, der ikke bare spiller en af hovedrollerne, men også er executive producer på serien.

https://imgix.seoghoer.dk/megaetcdozarec008_909341.jpg
 Foto: MEGA

Siden allerførste afsnit i den allerførste sæson har det været intet mindre end op ad bakke for parret Martin Byrde (Jason Bateman, red.) og Wendy Byrde (Laura Linney, red.). Foto: MEGA

Det skriver E!News.

Der er dog desværre endnu ikke fastsat en dato for, hvornår den første del af den fjerde og afsluttende sæson vil få premiere på Netflix, men det bliver med det velkendte faste cast, der overlevede den tredje sæson.

- Vi er så glade for, at Netflix kunne se vigtigheden i at give Ozark mere tid, så vi kan afslutte historien om Byrde-familien på den helt rette måde. Det var været sådan et eventyr for os alle sammen – både på skærmen og bagved skærmen – så vi er enormt spændte på at kunne afslutte det hele på den mest tilfredsstillende måde, lyder det fra Chris Mundy, der er producer på serien.

”Ozark” havde premiere tilbage i 2017, anden sæson kom i 2018 mens tredje sæson fik premiere i 2020.

Sponsoreret indhold