Streaming9. august 2022

Nu skal der laves tv-serie om Johnny Depp og Amber Heard-sagen

Den amerikanske tv-serie "Law & Order" planlægger at lave et afsnit om den dramatiske sag mellem Hollywood-stjernerne Johnny Depp og Amber Heard
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se traileren til dokumentarfilmen "Johnny vs. Amber: From Love To Hate" om den dramatiske retssag mellem det tidligere Hollywood-par.
 Video: Pluto TV

Afgørelsen er for længst faldet i den opsigtsvækkende retssag mellem Hollywood-stjernerne Johnny Depp og Amber Heard, men det betyder ikke, at det er gået i glemmebogen.

Siden sagen sluttede har den 59-årige Johnny Depp hygget sig med turné og musik, mens den 36-årige Amber Heard har haft travlt med at sælge bolig og anke den dom, der betyder, at hun nu skylder "Pirates of the Caribbean"-stjernen en pænt stor sum penge.

Og gode gamle Hollywood? Jo, der er såmænd gang i produktionerne til et afsnit af den populære tv-serie "Law & Order: Special Victims Unit", der planlægger at lave et afsnit baseret på bagvaskelsessagen mellem det forhenværende ægtepar.

I en række nye billeder fra optagelserne til NBC-serien, ses skuespillere indspille scener i New York, der tilsyneladende genskaber de dramatiske øjeblikke i Heard-Depp-sagen.

Johnny Depp-fans foran retten i Fairfax, Virginia.
Johnny Depp-fans foran retten i Fairfax, Virginia.
 Foto: Craig Hudson/AP/Ritzau Scanpix

Det skriver ET Canada, som også bringer billederne.

På billederne er det seriens efterforsker Olivia Bensom spillet af Mariska Hargitay, der forlader retssalen i selskab med en kendiskvinde spillet af Julia Goldani Telles.

Omkring dem er der mødt fans og demonstranter op med skilte, der deklarerer støtte til enten "Kelsey" eller "Austin" i stil med da virkelighedens fans både i virkeligheden og på nettet gav deres støtte til "Team Johnny" eller "Team Amber".

Det er endnu uvist, hvad afsnittets plot yderligere vil bestå af.

Amber Heard i maj, da hun vidnede i sagen mod eksmanden, Johnny Depp.
Amber Heard i maj, da hun vidnede i sagen mod eksmanden, Johnny Depp.
 Foto: Michael Reynolds/AFP/Ritzau Scanpix

24. sæson af "Law & Order: Special Victims Unit" har premiere i USA senere i år.

Serien ikke lige nu tilgengælig på danske streamingtjenester, men serien dukker med jævne mellemrum op på både C More og Prime Video.

Gribende øjeblikke

Til gengæld er der stadig mulighed for at genleve det vilde retsdrama på anden vis.

Amber Heard og Johnny Depp i 2016, da kærligheden endnu var intakt.
Amber Heard og Johnny Depp i 2016, da kærligheden endnu var intakt.
 Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Dokumentarfilmen sætter fokus på de mest gribende øjeblikke i retssagen og i deres forhold med interviews og information, som TMZ rapporterede om, mens de dækkede ægteskabet, skilsmissen og de mange voldsanklager.

Den 58-årige Depp sagsøgte den 36-årige Heard, efter hun skrev en klumme for avisen Washington Post i 2018.

Her beskrev hun sig selv som et voldsoffer, og selv om hun aldrig nævnte Depp ved navn, var det skuespillerens klare overbevisning, at hun med klummen havde forsøgt at skade Depps navn og karriere.

"Johnny vs. Amber: From Love To Hate" kan streames på Pluto TV og på Viaplay.

Sponsoreret indhold