Streaming6. juli 2022

Fra kærlighed til had: Nu kan du genopleve hele retsdramaet mellem Johnny Depp og Amber Heard

Krigen mellem Hollywoodstjernerne Johnny Depp og Amber Heard har været årets mest omtalte kendisdrama. Den vilde historie om retsdramaet bliver nu fortalt i ny TMZ-dokumentar
Den nye dokumentarfilm "Johnny Vs. Amber: From Love To Hate" har fået streamingpremiere.
Den nye dokumentarfilm "Johnny Vs. Amber: From Love To Hate" har fået streamingpremiere.
 Foto: Xponering/Pluto TV

Det tidligere kendispar Johnny Depp og Amber Heard har i årevis været i krig med hinanden siden den dramatiske skilsmisse i 2016. Det hele kulminerede, da Depp og Heard stod ansigt til ansigt i årets mest omtalte retssag.

De to stjerner anklagede hinanden for frygtelige voldshandlinger og gennem den opsigtsvækkende sag, der løb fra april til maj, fik begge parter afløb for vrede, sorger og vanvittige beskyldninger om alt lige fra lort i sengen til stofmisbrug og mistede fingerspidser.

Takket være streaming fik hele verden lov til at følge med, da retsshowet gik i gang. Sagen blev nemlig transmitteret live på nettet under alle høringer, og det formåede i løbet af kort tid at sætte internettet på den anden ende.

Johnny Depp i retten under sagen mod ekshustruen, Amber Heard.
Johnny Depp i retten under sagen mod ekshustruen, Amber Heard.
 Foto: Pluto TV

På alle tænkelige sociale medier er det væltet frem med virale momenter fra skandalesagen, der bød på optagelser af parrets omfangsrige nedsmeltning.

I den nye dokumentarfilm "Johnny Vs. Amber: From Love To Hate" dykker amerikanske TMZ ned i det massive arkiv af klip fra sagen og genfortæller historien om Depp og Heards nedtur.

– Johnny Depp og Amber Heards forhold gik fra hed kærlighed til rødglødende vrede, lyder det fra TMZ i en pressemeddelelse.

– Dokumentarfilmen sætter fokus på de mest gribende øjeblikke i retssagen og i deres forhold med interviews og information, som TMZ rapporterede om, mens de dækkede ægteskabet, skilsmissen og de mange voldsanklager.

Amber Heard forlader retten efter sit nederlag. 
Amber Heard forlader retten efter sit nederlag.
 Foto: MEGA

Den 58-årige Depp sagsøgte den 36-årige Heard, efter hun skrev en klumme for avisen Washington Post i 2018.

Her beskrev hun sig selv som et voldsoffer, og selv om hun aldrig nævnte Depp ved navn, var det skuespillerens klare overbevisning, at hun med klummen havde forsøgt at skade Depps navn og karriere.

Den 1. juni faldt dommen i den store injuriesag, hvor Heard blev kendt skyldig i bagvaskelse og derfor står til at skulle betale sin eksmand 15 millioner dollars i erstatning.

Det betyder dog ikke, at Heard rent faktisk skal hoste op med så stort et beløb.

Ud af de 15 mio. er 5 mio. tildelt Depp som en såkaldt skadeerstatning, der dog må anses som et noget symbolsk beløb. I den amerikanske delstat Virginia, hvor retssagen fandt sted, er der nemlig sat en begrænsning, der betyder, at man ikke få betalt skadeerstatning på mere end 350.000 dollars.

Derudover blev Heard tilkendt sin egen erstatning i sagen, fordi hun havde valgt også at sagsøge sin eksmand. Her tildelte juryen hende et beløb på 2 mio. dollars.

Det betyder, at Amber Heard officielt skylder sin eksmand 8,35 mio. dollars.

"Johnny Vs. Amber: From Love To Hate" kan streames på Pluto TV og på Viaplay.

Sponsoreret indhold