Kendte29. juni 2022

Johnny Depp maner rygter i jorden: Vender alligevel ikke tilbage til “Pirates”-filmene

Glæden var desværre kun kortvarig for dem, der troede og håbede på, rygterne talte sandt
Johnny Depp
Johnny Depp har ikke takket ja til et tilbud om at få 301 millioner dollars fra Disney.
 Foto: MEGA

Det er kun få måneder siden, den 59-årige Hollywoodstjerne Johnny Depp sad i vidneskranken og afviste, at han kunne finde på at vende tilbage til “Pirates of the Caribeean”-franchisen.

Her lød spørgsmålet fra hans advokat, om han kunne overveje at lave endnu en film i rækken, hvis Disney tilbød ham 300 millioner dollars.

Svaret var et klart og rungende nej, men forleden lød det alligevel, at han nu var blevet tilbudt 301 millioner dollars – og derfor havde sagt ja.

Men nu kan Depp selv dog afvise, at der skulle være tale om, at han skal spille den fulde sørøver igen.

Artiklen fortsætter under billedet

Pirates of the Caribbean
 Foto: MEGA

En talsmand for skuespilleren fortæller E! News, fortæller, at Depp hverken vender tilbage, eller tager imod sådan et tilbud.

Produceren bag filmene, Jerry Bruckheimer, kunne desuden i maj fortælle, at Depp ikke ser ud til at være med i den kommende film, men at “fremtiden endnu er uvis”.

Fans af Depp – og hans tid som den altid uheldige og romdrikkende Jack Sparrow – kan derfor alligevel ikke se frem til at se ham i sørøverkostume på den store skærm.

I stedet kunne de danske fans få et lille glimt af ham tirsdag, da han stod på scenen i Amager Bio, og onsdag besøger han Værket i Randers.

Sponsoreret indhold