Streaming24. januar 2023

Hov, er det ikke..? Kim Kardashian hyrer "The White Lotus"-stjerner

Kim Kardashian rider med på "The White Lotus"-bølgen og har i den forbindelse hyret stjerner fra serien i sin seneste undertøjsreklame for "Skims"
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Kim Kardashian har ligesom så mange andre en forkærlighed til "The White Lotus".
 Video: HBO Max

Selv realitydronningen Kim Kardashian kan ikke få nok af hitserien "The White Lotus".

Og hvis du også er en af dem, der har fået binget anden sæson af den prisvindende dramaserie, så har du nok også bemærket de to labre italienere Mia og Lucia.

De listige damer spilles af de italienske stjerneskud Beatrice Grannò og Simona Tabasco, som nu også kan kalde sig for Skims-modeller.

Den 42-årige Kim Kardashian har nemlig hyret HBO-prinsesserne til sin eneste kampagne for sit undertøjsvirksomhed, Skims, der senest har sendt en valentinsdagkampagne på gaden.

– Jeg så "The White Lotus" og blev nødt til at få fat i mine piger, skriver Kim Kardashian i sit opslag, som hun har delt med sine mere end 342 mio. følgere.

"The White Lotus"-stjernerne er kampagnemodeller for Skims' seneste kollektion.
"The White Lotus"-stjernerne er kampagnemodeller for Skims' seneste kollektion.
 Foto: Instagram/Skims
"The White Lotus"-stjernerne Sabrina Tabasco og Beatrice Grannò i Skims-undertøj.
"The White Lotus"-stjernerne Sabrina Tabasco og Beatrice Grannò i Skims-undertøj.
 Foto: Instagram/Skims

– Jeg havde så meget sjov med at skyde kampagnen til Skims' valentinskampagne, siger den 29-årige Beatrice Grannò i en officiel pressemeddelelse fra Skims og fortsætter:

– At få muligheden for at arbejde sammen med min veninde, Simona, og at opleve vores første globale kampagne sammen er meget særligt.

Det er langt fra første gang, at Kim Kardashian gør brug af andre kendte ansigter end sit eget for at reklamere for sit populære undertøj.

Tidligere har søstrene Kourtney Kardashian og Kendall Jenner også været kampagnemodeller, mens Heidi Klum, Brooke Shields og "Transformers"-stjernen Megan Fox også har lagt krop og ansigt til.

Sabrina Tabasco og Beatrice Grannò har gjort sig bemærket som Mia og Lucia i HBO Max-serien "The White Lotus".
Sabrina Tabasco og Beatrice Grannò har gjort sig bemærket som Mia og Lucia i HBO Max-serien "The White Lotus".
 Foto: HBO Max

Tjener en formue

Kim Kardashian og resten af Kardashian-klanen er unægteligt blevet rige og berømte takket være deres realityshows, "Keeping Up With the Kardashians" og "The Kardashians".

Det er dog især Skims, der har sikret Kimmy K de helt store rigdomme. Ifølge Forbes blev undertøjs- og shapewear-virksomheden nemlig vurderet til svimlende 22 mia. kr. sidste år.

I april 2021 landede Kim Kardashian for første gang på milliardærlisten, og dengang var det hendes makeupvirksomhed, KKW Beauty, der især havde sørget for, at hun tjente kassen.

Skims blev lanceret i 2019 og har siden dag ét har været en bragende succes. Virksomheden formåede blandt andet at sælge for lidt mere end 6 mio. kr. efter at have været online i blot to minutter.

Alle afsnit af "The White Lotus" kan streames på HBO Max.

Se traileren til "The White Lotus" sæson to øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold