Kendte2. november 2022

“The White Lotus”-seere i chok: Er det Theo James’ RIGTIGE penis?

Hitserien havde premiere på sin anden sæson for få dage siden, men det første afsnit har allerede fået flere til at tabe kæben, efter skuespiller Theo James uden at kny smider alt tøjet
Theo James
Skuespiller Theo James smider alt tøjet i den nye sæson af "The White Lotus".
 Foto: Andy Kropa/Invision/AP

Meget tyder på, at den anden sæson af tv-serien “The White Lotus” sagtens kunne nå til samme vilde højder, som den første sæson gjorde.

I weekenden blev det første afsnit nemlig lagt ud på HBO Max, og her kunne den vågne seer meget hurtigt spotte, at “Divergent”-stjerne Theo James, 37, ikke har tænkt sig at blive glemt for sin medvirken i serien.

I en af scenerne i det næsten timelange afsnit ses Theo James, der spiller rollen som Cameron med det ganske passende efternavn Babcock, smide alt sit tøj og fremvise et ganske imponerende understel.

Hvorfor flere seere nu mistænker stjernen for at bære en protese-penis.

Theo James
Flere spekulerer i, hvorvidt Theo James i virkeligheden er udstyret SÅ godt, som det ser ud på billedet.
 Foto: Twitter

I klippet står han og klæder om til badetøj bagved Harper, der spilles af skuespillerinden Aubrey Plaza, mens hun ser alt ganske tydeligt i spejlet foran hende.

Men trods seerne blev efterladt med kæberne hænge nede ved knæene, så skriver New York Post, at Theo James selv udtaler, at denne version, der er kommet med i serien, er meget mere diskret, end hvad der var planlagt.

– I første omgang var klippet, vi filmede alt for meget. Så vi lavede en lidt mere sløret version. De tonede det lidt ned, fortæller han.

Theo James
Skuespiller Theo James er generelt ikke bleg for at smide tøjet, når han indspiller film og serier. Men hans seneste fremvisning har alligevel fået flere seere til tasterne.
 Foto: MEGA

Men nedtonet eller ej, så vil klippet for evigt være gemt i seernes hoveder – og ikke mindst på Twitter, hvor den altså ikke får for lidt.

– Okay, og prisen går til Theo James for “The White Lotus”, lyder det fra en, mens andre ikke kan lade være med at stille spørgsmålstegn ved, om penissen i virkeligheden er ægte – eller i hvert fald om størrelsen er.

Selv har skuespilleren endnu ikke kommenteret på rygterne om, hvorvidt størrelsen passer eller ej.

Sponsoreret indhold