Streaming 18. maj

Her er deltagerne fra ”Kærlighed hvor kragerne vender” i dag: Andreas vælter sig i tilbud

Det gik ikke mellem den 28-årige ungkarl og den otte år yngre Emilia
Andreas Sørensen
Andreas Sørensen, 28, er atter ungkarl.
Foto: Martin Høien

LÆS OGSÅ: Emilie fra "Kærlighed hvor kragerne vender" har fået en kæreste

Kærligheden lyste ud af Andreas Sørensen, 28, og Emilia i ”Kærlighed hvor kragerne vender”.

Efter programmet så de hinanden i to måneder, indtil Andreas så kom frem til, at Emilia ikke var den rette for ham alligevel.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Hun blev meget ked af det. Det var selvfølgelig ikke sjovt, men beslutningen var taget, siger Andreas, som også sætter nogle ord på årsagen til bruddet:

– Jeg fandt nok bare ud af, at der var lidt for stor aldersforskel på os. Nu er jeg jo otte år ældre end hende, så jeg har nok løbet hornene af og er faldet lidt mere til ro, end hun er, uddyber han.

Andreas Sørensen og Emilia
Andreas fandt kærligheden i 20-årige Emilia – men efter kameraerne slukkede, fandt han ud af, at det ikke skulle være de to alligevel.
Foto: Blu/TV 2

Interesserede kvinder

Andreas er i dag single – men det har ikke skortet på tilbud, efter at han er blevet kendt fra tv.

– Der er kommet utrolig meget interesse efter programmet, afslører han og fortæller, at der er en del kvinder, der har skrevet til ham.

Nogle af dem har han svaret tilbage – og sågar været på date med.

– Med et par stykker, faktisk, røber Andreas og fortæller, at han har det godt, som han har det lige nu – selv om han stadig mangler at finde kvinden at dele sit liv med.

Forelsket

Én efter én droppede kvinderne ham i programmet – og selv om det var hårdt, kan Jannich Damkjær Hansen, 31, i dag grine af det hele.

Han har nemlig fundet kærligheden, efter optagelserne til programmet sluttede – og i dag bor han i Odense, hvor han er flyttet ind hos sin nye kæreste.

Jannich Damkjær Hansen
Én efter én droppede kvinderne ham i programmet. Men i dag har Jannich fundet kvinden i sit liv.
Foto: Hanne Juul

Parret mødte hinanden via Tinder i starten af januar, hvor Jannichs nuværende kæreste skrev til ham.

– Vi mødtes, og så klikkede vi bare, siger Jannich og fortæller, hvad det var, han faldt for ved kæresten, som arbejder som optiker.

– Det var charmen. Hun er så nem at snakke med, og jeg kan bare være mig selv i hendes selskab. Faktisk fra dag ét, lyder det forelsket.

Er Flyttet sammen

Det var kærlighed ved første blik, da Kresten Petersen, 28, mødte Mia Lyngø Rasch, 26, i programmet.

– Under speeddaten var der bare et eller andet, der sagde mig: ”Det er hende der!”, siger Kresten, der faldt for Mias udstråling og væremåde. Han har derfor slet ikke været i tvivl om, at han ville ende med at vælge Mia.

– Jeg sagde fra start til dem fra produktionen: ”For min skyld kan vi godt stoppe nu. Jeg kan bare tage hende der med hjem”, ler han.

Kresten Petersen og Mia Lyngø Rasch
Det var kærlighed ved første blik, da Kresten Petersen, 28, mødte Mia Lyngø Rasch, 26, i programmet.
Foto: Blu/TV 2

Kærligheden er også kun blomstret yderligere.

– Hun bor derhjemme nu, så det kunne ikke være gået bedre, jubler Kresten fordi, Mia i marts flyttede ind hos ham i Jyderup i Nordvestsjælland.

– Det har været dejligt. Det er rart endelig at have nogen at komme hjem til!

Drømmen er at skabe en familie med Mia.

– Hun vil jo gerne giftes. Og hvis hun gerne vil, vil jeg også gerne. Men for min skyld behøver vi ikke. Jeg synes tit, man hører om folk, der har været kærester i mange år, og som så bliver gift. Så går der halvandet eller to år, og så bliver de skilt. Så et eller andet sted er jeg bange for at sætte den titel på, fordi man tit har hørt, det er gået galt bagefter. Men der er nok lige så mange, der holder, fortæller han.

– Så du tror, der kommer en baby før bryllup?

– Ja, det tror jeg! lyder det efterfulgt af et grin.

Sponsoreret indhold