Streaming 9. maj

“Kærlighed hvor kragerne vender”: Kresten arbejder 80 timer om ugen

Den 28-årige lastbilchauffør knokler løs – både på landevejene og som altmuligmand i Sommerland Sjælland
I sin fritid nyder Kresten at køre på mountainbike:  – Det er min far, der har lokket mig med ud på cyklen. Jeg har altid godt kunnet lide at cykle, siger han og fortæller, at han kører sammen med flere familiemedlemmer, hvilket er et stort hit.
I sin fritid nyder Kresten at køre på mountainbike: – Det er min far, der har lokket mig med ud på cyklen. Jeg har altid godt kunnet lide at cykle, siger han og fortæller, at han kører sammen med flere familiemedlemmer, hvilket er et stort hit.
Foto: Søren Jul Lamberth

LÆS OGSÅ: Andreas om Mads - Vi var papbrødre

Lige siden han var en lille dreng, har Kresten Petersen fra TV 2’s “Kærlighed hvor kragerne vender” drømt om at blive lastbilchauffør – og det job, han nu har haft, siden han var 19 år gammel.

– Det var, fordi min far er lastbilchauffør. Vi kører faktisk i samme firma, siger han, da SE og HØR besøger ham i hans hus i Nordvestsjælland.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kresten kører med græsfrø ude fra markerne.

– Det bliver høstet ligesom korn, og så bliver det kørt til en fabrik – et stort renseri, hvor det bliver renset op, og der bliver lavet nogle blandinger, så vi kan gå ud i butikkerne og købe det, forklarer Kresten, som har det fint med at arbejde sammen med sin far – men de to er nærmest hinandens modsætninger.

“Kærlighed hvor kragerne vender”- deltageren ved sit sofabord, som han selv har lavet med hjælp fra sin fætter.
“Kærlighed hvor kragerne vender”- deltageren ved sit sofabord, som han selv har lavet med hjælp fra sin fætter.
Foto: Søren Jul Lamberth

– Alle i firmaet siger: “Vi har ikke kunnet mærke, at det er far og søn”. Han vil gerne tidligt hjem, og der er jeg stik modsat. Men det er man nok tit som ung.

– Du skal bare arbejde, så vi kan få kørt nogle penge hjem, siger han og smiler.

Sommerlands altmuligmand

Fra mandag til fredag er det jobbet som lastbilchauffør, som Kresten passer – men i weekenderne er det i forlystelsesparken Sommerland Sjælland, man finder den jordbundne nordvestsjællænder.

– Jeg er altmuligmand.

– Nogle gange reparerer jeg småting, og så kører vi varer rundt i Sommerland og hjælper. Det er alle opgaver deroppe – undtagen at stå og lave mad, siger Kresten, som har sagt pænt nej tak til opgaver med madlavning.

– Det skal jeg ikke rode med. Jeg duer ikke i et køkken, kommer det med et grin.

Kresten lægger ikke skjul på, at han bruger enormt mange timer på at arbejde.

– Nok 80 timer om ugen. I dag har været en kort dag, men jeg lægger stort set et sted mellem 10 og 14 timer hver dag med lastbilen, siger han og fortæller, at arbejdet i forlystelsesparken løber op i 10-20 timer pr. weekend.

Tv-singlen drømmer om at finde kærligheden og stifte familie.
Tv-singlen drømmer om at finde kærligheden og stifte familie.
Foto: Søren Jul Lamberth

Hvervet på jobbet

Det er også jobbet i Sommerland Sjælland, som er årsagen til, at Kresten Petersen for tiden toner frem på skærmen i “Kærlighed hvor kragerne vender”.

– Programmet havde skrevet op til Sommerland og spurgt, om de havde nogle ansatte, der kunne være med. Og eftersom jeg har været deroppe i 11 år nu, så mente de, at jeg nok godt kunne passe ind, lyder det med et smil fra Kresten, som en dag modtog tv-tilbuddet fra en kollega.

– Hun sendte bare en “snap” til mig, hvor der ikke stod andet end: “Please!”, siger Kresten, der stillede sig selv spørgsmålet: “Hvad kan gå galt?”.

– Der kan jo ikke ske noget ved at prøve. Jeg havde tænkt på, om man skulle prøve at være med i noget af alt det andet, der findes, f.eks. “Alene sammen” (kærlighedseksperiment på TV 2, red.).

– Det havde jeg faktisk tænkt kunne være sjovt at prøve. For jeg har svært ved at sælge mig selv på den måde, som man skal på Tinder.

Drømmer om familie

– Der var også mange af pigerne fra “Kærlighed hvor kragerne vender”, der sagde, at de først valgte mig til, da de så mig deroppe, siger Kresten og uddyber:

– Så det bekræfter jo også, at man skal møde mig.

Sponsoreret indhold