Reality18. april 2023

Sådan er Josefine L. og Mads' forhold efter “Kærlighed hvor kragerne vender”

Josefine Lindgaard og Mads Kofod Lundgaard slog benene væk under hinanden i "Kærlighed hvor kragerne vender". Læs kun videre, hvis du vil vide, hvordan deres forhold er i dag, hvor optagelserne for længst er ovre
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Sådan er Josefine L. og Mads’ forhold efter ”Kærlighed, hvor kragerne vender”
 Video: Gregers Overvad/Sladderministeriet

Kort før premieren på "Kærlighed hvor kragerne vender" dukkede deltager Josefine Lindgaard op i en anden sammenhæng – nemlig som Tobias Fribergs nye flamme. Og sådan blev det hurtigt afsløret, at uanset hvor langt hun kommer i TV 2-programmet, så ender hun ikke med en af de fire mandlige hovedpersoner.

Der er ellers lagt i kakkelovnen til noget af en romance i bedste sendetid, hvor vi i øjeblikket følger alle de dates, som Mads, Andreas, Jannich og Kresten var på under optagelserne i september 2022.

Men selv om der uden tvivl er en særlig kemi mellem Josefine Lindgaard og Mads Kofod Lundgaard, så kommer det altså til at gå i stykker mellem dem – ligesom det også gjorde mellem hende og Tobias Friberg for nylig.

Efter speeddaten med Josefine Lindgaard proklamerede Mads, at hun godt kunne være den rigtige.
Efter speeddaten med Josefine Lindgaard proklamerede Mads, at hun godt kunne være den rigtige.
 Foto: TV 2

Nu fortæller hun, hvordan forholdet til Mads er landet, nu hvor det hele er lidt på afstand, mens "Kærlighed hvor kragerne vender" først nu buldrer frem på danskernes tv-skærme.

– Jeg har skrevet med Mads, men det er mest, fordi vi i de første par afsnit er meget sådan … lidt hovedpersoner. Og det har vi skrevet om, at det var egentlig lidt sjovt, siger Josefine Lindgaard i SE og HØR-programmet "Sladderministeriet".

– Men ellers ikke.

Mads Kofod Lundgaard bekræfter, at han og Josefine Lindgaard har været kort i kontakt, da de første afsnit løb over skærmen.

Allerede før "Kærlighed hvor kragerne vender" blev sendt, viste Josefine en anden fyr frem - nemlig Tobias Friberg.
Allerede før "Kærlighed hvor kragerne vender" blev sendt, viste Josefine en anden fyr frem - nemlig tidligere "Paradise Hotel"-deltager Tobias Friberg.
 Foto: Gregers Overvad, Privat

– Vi har været i et program sammen, og vi er ikke uvenner eller noget. Vi skrev sammen i forhold til de første afsnit, og ellers har vi ikke rigtig snakket sammen, fortæller han.

Det samme gælder ifølge Mads nogle af de andre kvinder, der også har rakt ud til ham, nu hvor programmet endelig er begyndt at blive sendt.

Det gælder blandt andet Amanda med det korte, pink hår, der sagde til ham, at han var kedelig.

– Amanda skrev til mig i forhold til, at hun bliver kørt lidt på på nettet. Jeg forstår godt hendes udlægning. Hun vil gerne få mig ud af min skal, forklarer han.

Josefine Lindgaard og Mads Kofod Lundgaard er gået fra en gnistrende kemi til ikke længere at have kontakt.
Josefine Lindgaard og Mads Kofod Lundgaard er gået fra en gnistrende kemi til ikke længere at have kontakt.
 Foto: Gregers Overvad, TV 2

Se Josefine Lindgaard tale om Mads og om, hvordan det er at se sig selv i "Kærlighed hvor kragerne vender" i videoen øverst i artiklen.

Du kan også se hele afsnit 23 af "Sladderministeriet" med Josefine Lindgaard og Trine Bjerrehuus fra "Kærlighed hvor kragerne vender" her:

Eller lytte til episoden som podcast her:

Sponsoreret indhold