Streaming12. april 2024 (opd. 12. april 2024)

Harry og Meghan afslører nye Netflix-serier om deres eget liv

Kendisparret udvider nu deres Netflix-samarbejde med serier om madkultur og polo, som netop er, hvad de interesserer sig for
Prins Harry er vild med de riges sport polo, som han og konen nu skal lave tv om. Også deres smag for livsstil får en tur gennem seriemaskinen.
Prins Harry er vild med de riges sport polo, som han og konen nu skal lave tv om. Også deres smag for livsstil får en tur gennem seriemaskinen.
 Foto: Roslan Rahman/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Meghan Markle og prins Harry er blevet slettet af Buckingham Palace

Britiske prins Harry og hans hustru, hertuginde Meghan, skal være producenter på to nye netflixserier, der handler om henholdsvis livsstil og sportsgrenen polo.

Det skriver mediet The Guardian.

Ifølge Netflix vil den ene serie udforske "glæderne ved madlavning, havearbejde, at have gæster og venskab", mens den anden vil give en "hidtil uset adgang til den professionelle poloverden" og til det årlige polomesterskab US Open Polo Championship i Florida i USA.

Begge serier skal produceres af Harry og Meghans produktionsselskab ved navn Archewell Productions.

Meghan får en rolle på produktionen af begge serier, men Harry skal udelukkende arbejde på serien om polo, lyder det.

Da produktionerne er på et meget tidligt stadie, fremgår det endnu ikke, hvornår de udkommer, eller hvad de skal hedde.

Det vil blive afsløret i løbet af de kommende måneder, skriver The Guardian.

Prins Harry - som er kong Charles' yngste søn - trådte tilbage fra sine officielle roller i det britiske kongehus i 2020 og flyttede til Californien med hertuginde Meghan.

Her bor de sammen med deres to børn og lever et selvfinansieret og mere privat liv.

Ifølge avisen The New York Times underskrev parret i 2020 en "mangeårig" kontrakt med streamingtjenesten Netflix, som de har udgivet flere dokumentarer i samarbejde med.

Det gælder blandt andet serien "Heart of Invictus", hvor man følger personer, der konkurrerer i Invictus Games - en global begivenhed grundlagt af prins Harry, og som gennem sport hjælper sårede veteraner med rehabilitering.

Sammen har de også medvirket i netflixdokumentaren "Harry & Meghan", hvor de kritiserer det britiske kongehus.

Sidste år udgav prinsen også bogen "Spare" - på dansk "Reserven".

Heri beskyldte han blandt andet prins William for at have angrebet ham fysisk i forbindelse med en kontrovers om hertuginde Meghan.

Sponsoreret indhold