Streaming15. marts 2023

Flere glimt fra ny Netflix-film: Christopher kissemisser med norsk skønhed i "A Beautiful Life"

Nu er der ikke længe til, at Christopher springer ud som skuespiller. Premieredatoen på Netflix-filmen "A Beautiful Life" er nemlig blevet afsløret
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Fra Amagerdreng til verdensstjerne: Fem ting du ikke vidste om Christopher.
 Video: Aller Media

LÆS OGSÅ: Dansk Netflix-film topper verdenslisten

Han fik første gang skub i skuespillerkarrieren, da han sidste år medvirkede i Netflix-hittet "Toscana", og nu er den 31-årige popstjerne snart klar med sin første hovedrolle.

Christopher har nemlig scoret sig rollen som fiskeren Elliot i det kommende musikalske drama "A Beautiful Life", der på flere måder lader til at være inspireret af hollywoodklassikeren "A Star Is Born".

"A Beautiful Life" handler om den talentfulde Elliot, som opdages af musikmanageren, Suzanne.

Med tiden forelsker Elliot sig i Suzannes datter og musikproducer, Lilly, og det resulterer i flere problemer. Suzanne har nemlig ikke det mest perfekte forhold til sin producerdatter.

På Elliots rejse mod stjernerne må han kæmpe mod fortidens dæmoner, som truer ikke bare hans store musikalske gennembrud, men også forholdet til Lilly.

Christopher og Inga Ibsdotter Lilleaas forelsker sig i Netflix-filmen "A Beautiful Life", men kærligheden kommer ikke uden problemer.
Christopher og Inga Ibsdotter Lilleaas forelsker sig i Netflix-filmen "A Beautiful Life", men kærligheden kommer ikke uden problemer.
 Foto: Martin Dam Kristensen/Emilia Staugaard/Netflix

Har selv skrevet musikken

Ligesom Lady Gaga gjorde det med "A Star Is Born" fra 2018, så står Christopher for at skrive alle de originale sange til den kommende Netflix-satsning.

- Der er nogle overlap mellem musik og skuespil. Det handler jo om at formidle og fortolke og komme ud med følelser og budskaber, lød det fra "Told You So"-sangeren tilbage i 2021.

- Så selv om jeg ikke har gjort det før, så er det noget, jeg længe har håbet på at kunne få lov at prøve.

Christopher har allerede af flere omgange delt billeder fra filmen med sine mere end 628.000 Instagram-følgere, og ifølge den danske popstjerne har det været en kæmpe oplevelse at indspille "A Beautiful Life".

- At spille den her karakter, Elliot, var det mest skræmmende og udfordrende, jeg nogensinde har gjort. Jeg er meget, meget stolt af den her, skriver han i et opslag fra december sidste år.

Det har været den mest fantastiske rejse og kreative proces.

Christopher om at spille med i "A Beautiful Life".

Udover Christoher kan du også se frem til at opleve Inga Ibsdotter Lilleaas ("Kvinder i for store herreskjorter"), Christine Albeck Børge ("Ulven Kommer"), Ardalan Esmaili ("Charmøren", "Snabba cash") og Sebastian Jessen ("Mens vi lever", "I krig og kærlighed").

Filmen er skrevet af Stefan Jaworski ("Nisser") og instrueret af Mehdi Avaz, som også stod bag Netflix-hittet "Toscana" med Anders Matthesen i hovedrollen.

"A Beautiful Life" har premiere på Netflix d. 1. juni.

Se alle de nye billeder af Christopher i "A Beautiful Life":

Christopher i "A Beautiful Life"

Sponsoreret indhold