Kendte13. juli 2021

Christopher i Cannes: Klar til sin første hovedrolle

Den danske popstjerne lagde vejen forbi den verdensberømte filmfestival for at forberede sig på samarbejdet med instruktøren Mehdi Avaz. Selv kalder han sin fremtidige hovedrolle for ”en drøm, der går i opfyldelse”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210429_han5025.jpg
 Foto: Hanne Juul

Snart tager Christopher hul på et helt nyt kapitel af sin allerede imponerende karriere.

For nyligt slentrede han af samme årsag rundt på den sydfranske riviera i Cannes, hvor han var rejst ned for at hænge ud med sin fremtidige kollega – instruktøren Mehdi Avaz.

Christopher har nemlig landet hovedrollen i en ny dansk film, og i øjeblikket læser han manuskriptet igennem, før filmen går i optagelse.

Skræddersyet rolle

En slags bootcamp, kalder de det, for sangeren med appetit på film.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, fordi jeg får lov at tage hul på et nyt kapitel i min karriere, siger Christopher til Ritzau, før han uddyber:

- Der er nogle overlap mellem musik og skuespil. Det handler jo om at formidle og fortolke og komme ud med følelser og budskaber. Så selv om jeg ikke har gjort det før, så er det noget, jeg længe har håbet på at kunne få lov at prøve.

Instruktøren Mehdi Avaz har før stået bag filmsucceser som ”Mens vi lever” og ”Kollision”.

Avaz, som almindeligvis skaber film med sine to brødre, har skræddersyet rollen til den 29-årige popstjerne.

- Han spiller en musiker, en underdog, der kæmper og slår igennem på verdensplan. Det er en kærlighedshistorie med masser af musik i, siger Mehdi Avaz om filmen, der skal optages på den jyske vestkyst.

Og det er Christopher selv, der skal stå for musikken til filmen.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/20210407_mr_christopher_008.jpg
 Foto: Mikael Rieck
Popstjerne med international succes, far til lille Noelle - og nu også snart filmstjerne? Christopher kan det hele. (Foto: Mikael Rieck)

En dansk Cooper

Ifølge Soundvenues oplysninger, er filmprojektet inspireret af den prisvindende amerikanske film ”A Star is Born” fra 2018.

Her var det megastjernen Bradley Cooper, der både instruerede og spillede hovedrollen som musikeren Jackson Maine, der møder den unge ambitiøse Ally – spillet af Lady Gaga.

- Det er første gang, at jeg har skrevet musik til et manuskript og ikke har skrevet ud fra mit eget liv og eget synspunkt, men fra en karakters synspunkt og hjerte. Og det har været mega fedt at prøve og meget nemmere, end jeg havde troet, siger Christopher, der også har en mindre rolle som kokkeeleven Svend i Mehdi Avaz' kommende drama, "Toscana".

Sponsoreret indhold