Streaming10. juni 2024

Da Simon Kvamm hørte Mathilde Falch og Katinka tale, reagerede han med det samme

Under optagelserne til ”Toppen af Poppen” opdagede Simon Kvamm, at der var noget galt hos Mathilde Falch og Katinka. Det fik ham til at reagere prompte
Simon Kvamm fandt sig ikke i, hvordan hans kvindelige kolleger blev behandlet. Derfor gjorde han noget ved det med det samme.
Simon Kvamm fandt sig ikke i, hvordan hans kvindelige kolleger blev behandlet. Derfor gjorde han noget ved det med det samme.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Mathilde Falch afslører vulgær episode i ”Toppen af Poppen”: - Årghh, hvor er din røv lækker

En unavngiven mand, der spiller fast i The Antonelli Orchestra, har skabt ubehagelige oplevelser hos Mathilde Falch og Katinka under optagelserne af ”Toppen af Poppen”.

Det har han blandt andet gjort ved at tale højt om Mathilde Falchs røv i læderbukser og ved at spørge Katinka, om han skulle med hende ud på toilettet.

"Toppen af Poppen" har kørt i 13 sæsoner. Manden, der har været ubehagelig, har været med i samtlige sæsoner.
"Toppen af Poppen" har kørt i 13 sæsoner. Manden, der har været ubehagelig, har været med i samtlige sæsoner.
 Foto: Martin Høien

En dag under optagelserne opdagede den ellers uanede kollega Simon Kvamm, at noget var galt hos hans kvindelige meddeltagere, og han tog straks affære.

Det forklarer Mathilde Falch og Katinka i DR’s dokumentar ”Sexisme i musikbranchen” i andet afsnit, der bærer titlen ”Nedgjort på toppen”.

- Simon Kvamm kommer ind og opdager, hvad der er sket. Han bliver vred på vores vegne, fortæller de og fortsætter:

- Det var vildt at se en mand blive vred over en anden mand.

Simon Kvamm deltager ikke direkte i dokumentaren, men DR har hevet fat i musikeren, entertaineren og skuespilleren, og han har bekræftet hændelsesforløbet.

Diskussionen udviklede sig blandt de tre, og pludselig sad alle syv deltagere og talte om, hvad der skulle ske med The Antonelli Ochestra-manden, der var ubehagelig.

- Efter to timer blev vi enige om at tage et møde med ledelsen, fortæller Katinka.

Der kom nogle ansvarlige ind og lyttede til problemerne, og de fortalte, at de ville vente med at tage konfrontationen, til optagelserne var overstået.

En beslutning, Katinka blev rigtig glad for.

- Det ville være utrygt at spille med ham, hvis klagen gik videre, inden vi blev færdige.

Manden, der har været grænseoverskridende flere gange, er blevet forelagt de episoder, Mathilde Falch og Katinka beskriver i dokumentaren.

Han svarer følgende til dem:

- Jeg vil gerne give en uforbeholden undskyldning til de artister, der måtte have oplevet, at jeg verbalt har skabt en grænseoverskridende stemning. Der er elementer i beretningerne, som jeg slet ikke kan genkende.

- Jeg anerkender naturligvis, at det er lige meget, hvis det er sådan, det er blevet oplevet. Jeg vil gerne understrege, at det ikke har været min intention. Jeg forstår, at mit sprog kan virke unødigt stødende. Det har jeg taget til mig og lært af.

Sponsoreret indhold