Streaming10. juni 2024

Ulrich Thomsen viser sin støtte til Martin Brygmann: - Ignorer denne dokumentar

En af Danmarks mest profilerede, mandlige skuespillere støtter Martin Brygmann, selv om han endnu ikke har set dokumentaren
Ulrich Thomsen viste sin støtte til Martin Brygmann i en kommentar på Facebook. Den er nu ikke til at finde, og Ulrich Thomsen svarer ikke på sin telefon.
Ulrich Thomsen viste sin støtte til Martin Brygmann i en kommentar på Facebook. Den er nu ikke til at finde, og Ulrich Thomsen svarer ikke på sin telefon.
 Foto: Gregers Overvad

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann vækkede hende om natten og tog hende på brysterne: - Jeg fryser

For to dage siden lagde Martin Brygmann et skriv ud på sine sociale profiler.

Her skrev han, at der hos DR snart ville komme en dokumentar om sexisme i musikbranchen, og at han var en af dem, der bliver beskrevet som grænseoverskridende.

Siden har det væltet ind med kommentarer fra nær og fjern, som enten støtter eller fordømmer ham. Det sker, selv om dokumentaren først har sin premiere i dag, mandag.

En af dem, der har vist sin støtte til Martin Brygmann, er skuespillerkollegaen Ulrich Thomsen, der er kendt for at være en af de absolut største, mandlige skuespillere i landet gennem årtier.

I en kommentar til Martin Brygmanns opslag skrev han følgende:

- Som du kan se her, er alle på din side. Ignorer denne dokumentar, så meget det er muligt og stå ved, den du er, starter Ulrich Thomsen og fortsætter:

- Jeg forstår frustrationen over at skulle hænges ud og trangen til at ville forklare det. Jeg tænker, du vil opleve, at det hele er glemt igen, før du ved det.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-06-10/447756491_10161309193638704_1655183404651279206_n.jpg
 Foto: Skærmbillede

SE og HØR tog et billede af kommentaren – og heldigvis for det.

For i skrivende stund er kommentaren ikke til at finde længere på Martin Brygmanns opslag.

SE og HØR har kontaktet Ulrich Thomsen for at høre, hvad der ligger til grund for støtten til Martin Brygmann, og hvorfor det ikke længere er muligt at finde hans kommentar på opslaget.

Han har i skrivende stund ikke svaret på vores henvendelse.

Sponsoreret indhold