Sport21. juni 2023

Trine og Jonas Vingegaard hemmeligt gift: Guldtandem

Jonas Vingegaard sidder takket være fru Trine sikkert i sadlen, når Tour de France 1. juli skydes i gang
Trine og Jonas Vingegaard
Med 11 års aldersforskel er der lidt ”grisebasse” over forholdet, mener Trine, som alligevel sagde ”ja” til at blive gift med Jonas Vingegaard.
 Foto: Andreas Houmann

LÆS OGSÅ: Stort pres på Jonas VIngegaards skuldre: Har skåret det overflødige fra

Vægt betyder alt i cykelløb. Specielt når det går opad. Men da Jonas Vingegaard i sidste uge vandt to etaper og den samlede sejr i den prestigefyldte forret til Tour de France, Critérium du Dauphiné, kørte han alligevel fra konkurrenterne med 6-7 gram ekstra vægt på cyklen.

Den 26-årige Tour de France-vinder fra Glyngøre er nemlig blevet gift, og på hans højre ringfinger sidder nu en guldring og minder ham om, at han skal vinde for Frida og Trine.

Trine Marie Hansen
Trine Marie Hansen er blevet til fru Trine Marie Vingegaard Hansen.
 Foto: Andreas Houmann

Jonas og Trine, som er forældre til datteren Frida på knap tre år, mødte hinanden første gang, da den drengede og 175 centimeter høje Vingegaard i selskab med sin mor mødte op til præsentationen af Danmark Rundt. Trine troede ved første møde, at Jonas blot var en teenagedreng.

Jonas Vingegaard
Jonas Vingegaard Hansen – han har skiftet sit eget Rasmussen ud med Trines Hansen – har 11 sejre alene i år og nu kan Tour de France bare komme an.
 Foto: Andreas Houmann

Grisebasse

– Han var sådan en sød knægt. Da han begyndte at lægge an på mig, tænkte jeg: ”Arh, det er kriminelt. Det kan vi slet ikke”, berettede Trine i december i ”Aftenshowet” på DR1.

Aldersforskellen på 11 år bekymrede nemlig Trine:

– Det er faktisk lidt grisebasse.

Jonas Vingegaard
Fremover skal vi vænne os til at se Jonas Vingegaard kysse vielsesringen, når han kører over stregen – som her da han i sidste uge vandt 7. etape i Critérium du Dauphiné.
 Foto: Ritzau Scanpix

Men Jonas, hvis livret i øvrigt er brændende kærlighed, gav ikke op så let. Det var Rosas datter, han ville have, og Trine endte med at give efter for Jonas’ flirten og søde ord.

– Hvad er det egentlig, man gerne vil have i en fyr? Det er jo et hjerte af guld, og han er loyal, trofast, sød og skøn, sagde Trine om Fnuggi, som hun kalder sin mand.

Selv om Jonas Vingegaard er fåmælt af natur, så benytter han enhver lejlighed til at takke Trine og Frida.

Trine Marie Hansen og Jonas Vingegaard
Trine og Jonas ved sidste års hyldest i hjembyen Glyngøre.
 Foto: René Schütze

Forgyldt

Den største tak skal lyde til mine to piger. Jeg ville aldrig have kunnet gøre det her uden dem. Tusind tak. Jeg elsker jer, sagde han, efter han sidste år havde vundet Tour de France.

Trine og Frida er da også ofte i nærheden, når Jumbo-Visma-holdet mødes på højdetræningslejrene sydpå. For deres tilstedeværelse er med til at gøre den danske verdensstjerne bedre, og det ved man på cykelholdet, som har kontrakt med den danske superstjerne til og med 2027.

Jonas Vingegaard
Cykelfremtiden er sikret til og med 2027, og i den periode kan han hæve en årsløn på omkring 30 mio. kr.
 Foto: Jesper Sunesen

Der er ikke behov for, at Trine har et arbejde, for Jonas Vingegaard er en af verdens bedst lønnede cykelryttere – hans løn formodes at ligge på mindst 30 millioner kroner om året.

Parret lægger ikke skjul på, at de gerne vil gøre Frida til storesøster. Men det skal planlægges, for Trine er klar over, at det ikke dur at føde, når Tour de France køres.

Jonas Vingegaard
Tour de France starter 1. juli i Spanien, og Jonas Vingegaard er storfavorit.
 Foto: Ritzau Scanpix

Ikke i vores familie

Rosa Kildahl er da også klar til flere børnebørn, og hun bifalder med sit sædvanlige store smil, at hendes svigersøn og datter har en familieforøgelse med i deres planer:

– Jeg tror da ikke, at der er ret mange, der bare ønsker at få ét barn. Ikke i vores familie – det bruger vi ikke i vores familie.

Rosa Kildahl
Rosa glæder sig ligeså meget som Frida til, at en ny Vingegaard kommer til verden.
 Foto: René Schütze

Selv om skatten er høj i Danmark, og vejret ustabilt, så har Trine og Jonas ikke noget ønske om at forlade Glyngøre.

Sidste år betalte de knap 3,5 mio. kr. for en 181 kvm stor rødstensvilla med udsigt til vandet. Her er de tæt på venner og familie – og det er det, som betyder noget for Danmarks guldtandem.

Jonas Vingegaard
Sidste år flyttede familien Vingegaard ind i denne villa i Glyngøre. Og de elsker at opholde sig der, når rejsekalenderen tillader det.
 Foto: René Schütze

Sponsoreret indhold