Kendte14. juli 2022

Jonas Vingegaards største sejr: Scorede chefen på jobbet

Det er ikke kun på cyklen, at Jonas Vingegaard har lavet store præstationer
Jonas Vingegaard og Trine Marie Hansen mødte hinanden på arbejdet. Han var cykelrytter, mens hun var marketingschef hos cykelholdet Qoloquick fra Skive
Jonas Vingegaard og Trine Marie Hansen mødte hinanden på arbejdet. Han var cykelrytter, mens hun var marketingschef hos cykelholdet Qoloquick fra Skive
 Foto: Claus Fisker

Onsdag den 13. juli blev en dag som gik over i dansk sportshistorie.

Jonas Vingegaard sikrede sig den gule trøje i Tour de France ved at køre fra alle konkurrenter på det stejle bjerg Col du Granon og vinde 11. etape helt suverænt.

Det er første gang siden 2007, at en dansker fører det prestigefyldte cykelløb.

Men selv om det er mere end imponerende, dét som den gode Vingegaard har gang i lige nu, så er karrierens største bedrift formentlig allerede kommet i hus.

Det skete tilbage i tiden fra 2016 til 2018. Her kørte Vingegaard for cykelholdet Qoloquick fra Skive.

Og hvem arbejdede også her som marketingschef? Det gjorde såmænd den ti år ældre Trine Marie Hansen – dengang formentlig bedst kendt for at være datter til Rosa Kildahl fra Bagedysten.

Kæreste, datter og svigerforældre var naturligvis i København den 7. juli for at se Jonas Vingegaard køre ud på den første Tour de France-etape på dansk jord
Kæreste, datter og svigerforældre var naturligvis i København den 7. juli for at se Jonas Vingegaard køre ud på den første Tour de France-etape på dansk jord
 Foto: Mikael Rieck

Om det var udsigten til lækker mad hos svigerfamilien, er ikke til at sige, men sikkert er det dog, at Jonas Vingegaard skruede charmen på for at få Trine på krogen.

- Jeg er en gammel dame, så jeg kunne godt gennemskue ham. Jeg var lidt tilbageholdende i starten, men så … Så fik vi det i hus.

- Han bagte lidt på mig i et længere stykke tid, men jeg synes jo, han var alt for ung til mig. Men han har jo et hjerte af guld, så det kunne jeg ikke stå for, fortalte hun B.T sidste år.

Forholdet var dog ikke åbenlyst for alle på holdet, før det blev sagt højt.

Ejeren af Coloquick, Brian Pedersen, havde for eksempel ikke den fjerneste anelse om, at bjergrytteren og marketingschefen var en ting.

Det fortalte han til B.T. sidste år i forbindelse med fejringen af Vingegaards andenplads i Tour de France 2021.

- Jamen, jeg kan ikke huske helt nøjagtigt, hvordan ordene faldt, men jeg tænkte og sagde noget lig: 'Hvad fanden?! Jonas. …hvem Jonas? Vel ikke ham Jonas, lød det fra Brian Pedersen.

Til det nyforelskede pars held havden holdejeren ingen politik om dating på arbejdspladsen.

Jonas Vingegaard og Trine Marie Hansen fik i september 2020 datteren Frida.

Hun var med på podiet sidste år i Paris, da Vingegaard blev blev hyldet for sin flotte præstation i sin debut i Touren.

Jonas Vingegaard med den knap et år gamle Frida på armen på podiet i Frankrigs Hovedstad
Jonas Vingegaard med den knap et år gamle Frida på armen på podiet i Frankrigs Hovedstad
 Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix

Også i år er Trine og Frida med i Frankrig for at heppe på Jonas Vingegaard.

Onsdag havde kæresten mere end svært ved at forstå Vingegaards præstation, men det kunne et kys og et kram måske hjælpe med, mente hun.

Sponsoreret indhold