Sport4. maj 2023

Nicklas Bendtner kæmper for sin Porsche til 2,4 millioner kroner: Står og samler støv

Den tidligere landsholdsbomber Nicklas Bendter var torsdag formiddag en tur i Østre Landsret, hvor han forsøger at få lov til at beholde sin milliondyre Porsche. Men hvor er den henne nu?
Nicklas Bendtner mødte torsdag op i Østre Landsret i selskab med sin forsvarsadvokat. Sammen kæmpede de for at den tidligere landsholdsangriber kan beholde sin Porsche Tuycan til 2,4 millioner kroner.
Nicklas Bendtner mødte torsdag op i Østre Landsret i selskab med sin forsvarsadvokat. Sammen kæmpede de for at den tidligere landsholdsangriber kan beholde sin Porsche Tuycan til 2,4 millioner kroner.
 Foto: Dan Mariegaard

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendter mødte op i Østre Landsret: - Har I ikke noget bedre at tage jer til?

Torsdag formiddag gjorde 35-årige Nicklas Bendtner endnu engang entré på den store scene.

Denne gang var det dog ikke for en af hans mange klubber igennem hans fodboldkarriere, men en tur forbi Danmarks næsthøjeste retsinstans, Landsretten - her gjorde Bendtner debut.

Den tidligere landsholdsangriber er ikke helt ubekendt med det danske retssystem, men torsdag var hans første tur i Landsretten.

Her kæmpede den tidligere bomber med næb og kløer for at beholde sin Porsche Taycan - som han har undværet i over to år.

Hans forsvarer, Anja Velbæk Mouridsen, gjorde adskillige gange retten opmærksom på, at det var uden for proportioner at konfiskere Nicklas Bendtners 2,4 millioner kroner dyre luksusbil.

I hvert fald i forhold til forbrydelsen - der i denne sag omhandler fem gange kørsel uden kørekort og to hastighedsovertrædelser.

Nicklas Bendtner mødte - til en hvis overraskelse - op til dagens retsmøde i selskab med sin advokat. Her var han iklædt et par sandfarvede chinos, sort t-shirt og en sort blæser, mens hans lange hår var sat op i en knold.

Står og samler støv

Nicklas Bendtner fik konfiskeret sin Porsche Taycan, efter han blev stoppet 11. februar 2021, og ikke kunne fremvise et gyldigt dansk kørekort. Det var femte gang inden for 7 måneder.

Det er en model som denne Porsche Taycan Turbo S, som Nicklas Bendtner har fået konfiskeret af politiet.
Det er en model som denne Porsche Taycan Turbo S, som Nicklas Bendtner har fået konfiskeret af politiet.
 Foto: Daniel Roland/AFP/Ritzau Scanpix

Men hvad er der så blevet af bilen siden?

Den 2,4 millioner dyre luksus elbil har siden da stået på politiets lager af beslaglagte biler og samlet støv.

Men står det til hans forsvarer, Anja Velbæk Mouridsen, burde Bendtner snart kunne sætte sig bag rattet på sin lynhurtige bil, der angiveligt har 625 hestekræfter under motorhjelmen.

- Det er ude for proportioner at konfiskere en bil til 2,4 millioner kroner, når man tænker på forbrydelsens karakter, lød det bestemt fra den erfarne advokat.

For nuværende må den tidligere professionelle fodboldspiller nøjes med at køre i en mørk Volvo XC40, som han trillede væk fra Østre Landsret i torsdag formiddag.

Dommen i sagen falder 11. maj - og først herefter ved den ombruste herre, om han igen kan sætte sig ind i sin Porsche Taycan.

Sponsoreret indhold