Sport17. marts 2023

Nicki Pedersen gør comeback efter forfærdeligt styrt: – Det har været et helvede

Det lignede et karrierestop for Nicki Pedersen, da han sidste år styrtede og brækkede både hofte og bækken. Nu er han tilbage
Nicki Pedersen er tilbage efter 277 dages skadespause. nbsp;
Nicki Pedersen er tilbage efter 277 dages skadespause.
 Foto: Claus Poulsen

277 dage. Så lang tid gik der fra Nicki Pedersens alvorlige styrt, til han igen kunne sætte sig på cyklen.

Sidste år styrtede den danske speedway-stjerne i en polsk ligamatch og brækkede både sit bækken og hoften.

Et styrt så alvorligt, at han i en længere periode var nærmest bundet til sygesengen.

I mandags var han så endelig tilbage og kørte for første gang siden sit styrt nogle omgange.

– Det var kæmpestort og en forløsning uden lige. Jeg startede lige med at smide den op på baghjulet ned ad langsiden, og det rystede i hele kroppen. Det var så fedt!, siger han til SE og HØR.

Pissede i en kolbe

Forløsningen kommer efter en hård periode for den tidligere flerdobbelte verdensmester, hvor han i flere uger nærmest ikke kunne komme ud af sengen.

– Det har været et helvede. De første tre uger pissede jeg i en kolbe, fordi jeg helst ikke skulle forlade sengen mere end højst nødvendigt. Det var et helt vanvittigt smertehelvede i starten, og jeg fyldte mig selv med masser af morfin, fortæller han.

Viljen til at komme tilbage var dog hele tiden enorm, men det krævede, at han var villig til at bide smerten i sig.

– På et tidspunkt måtte jeg træffe beslutningen om at lægge morfinen fra mig, og det var nogle forfærdelige uger, men pludseligt, fra dag til anden, stoppede alle smerter, siger han og forklarer, at det siden da er gået helt fantastisk med at kæmpe sig tilbage.

– Alt er gået helt perfekt med at komme tilbage, og det er på rekordtid, så det er et comeback med bravur. Som den tosse jeg er, har hele processen faktisk været fed. siger Nicki Pedersen til SE og HØR.

Allerede klar til løb

Selv om han kun lige er kommet tilbage, så står den allerede på løb for 45-årige Nicki Pedersen, der ikke kan vente med at komme i gang igen.

– Jeg rejser til England på søndag og har første løb i Manchester på mandag, så det bliver spændende.

I december blev Nicki Pedersen dansk speedway-landstræner, selv om han stadig selv er aktiv. Han har dog ikke i sinde at stoppe lige foreløbigt.

– Jeg bliver ikke træt af det her. Jeg husker mig selv på, at det jo er en drengedrøm at køre. Så jeg stopper den dag, de unge drenge giver mig så meget jord i ansigtet, at jeg ikke længere kan se, smiler han.

Nicki Pedersen og resten af familien er lige nu aktuelle med Tv-programmet 'Team Pedersen', hvor man følger den danske speedway-stjerne, hans kæreste Natascha Öhlin og deres tre sammenbragte børn.

Sponsoreret indhold