Sport19. januar 2023

Premieredato: Ny programserie om Nicki Pedersen og hans farvestrålende familie på vej

Den 9. februar blænder Kanal 5 og discovery+ op for den nye programserie ’Team Pedersen’
Nicki Pedersen, hans kæreste, nbsp;Natascha Öhlin, og deres tre sammenbragte børn. Nu er der en programserie på vej om familien. nbsp;
Nicki Pedersen, hans kæreste, Natascha Öhlin, og deres tre sammenbragte børn. Nu er der en programserie på vej om familien.
 Foto: Warner Bros. Discovery

I serien følger man den tidligere verdensmester og nyudnævnte landstræner i speedway, Nicki Pedersen, og hans karismatiske og usædvanlige familie.

I en pressemeddelelse fortæller Discovery, at man i programmet "Team Pedersen" får et eksklusivt indblik i den nyudnævnte landstræner i speedways fascinerende og vilde familie, der lever et liv i overhalingsbanen og med fart på som de færreste.

Familien består af den kompromisløse og bramfrie speedwaykører, Nicki Pedersen, hans kæreste Natascha Öhlin og deres tre sammenbragte børn.

Foruden at være kæreste, mor og Nickis manager, ejer Natasha også en bodega med sin egen mor i Nivå, mens familien har deres primære base i en moderne luksusvilla i Middelfart.

– Det har været et vanvittigt år. Da vi startede med at optage, havde vi på ingen måde regnet med, at det skulle ende, som det gjorde, siger Nicki Pedersen i pressemeddelelse.

– Tæppet blev trukket fuldstændig væk under mig fra det ene øjeblik til det andet. Men det har gjort, at seerne får et meget ’real’ billede af, hvem vi er – både på godt og ondt, uddyber han.

"Team Pedersen" består af 10 afsnit à 22 minutters varighed og kan ses på Kanal 5 og discovery+ fra den 9. februar.

Sponsoreret indhold