Sport29. april 2023

Magnus Saugstrup afslører: Genoptræner i Danmark

Den danske stregspiller er til trods for en knæskade stadig samlet med resten af herrelandsholdet. Magnus Saugstrup har nemlig fået lov til at genoptræne i Danmark
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Magnus Saugstrup med opdatering på skaden: Har fået lov til at genoptræne i Danmark
 Video: Kaspar Wenstrup. Journalist: Oliver Preben Jørgensen

3-4 måneder.

Så længe var det forventet i februar at Magnus Saugstrup ville være ude, efter han blev skadet og efterfølgende opereret i knæet.

Skaden fandt sted under to uger efter, at han var med til at vinde VM-guld med Danmark.

Til dagligt er Magnus Saugstrup bosat i Tyskland og spiller for SC Magdeburg, men på trods af skaden er han mødt ind i landsholdslejren forud for kampene til EHF Euro Cup.

Og det er der faktisk en rigtig god grund til. SC Magdeburg har nemlig givet Magnus Saugstrup lov til at køre sit genoptræningsforløb med Anja David Greve, der er fysioterapeut for håndboldherrerne.

- Jeg har kørt mit genoptræningsforløb sammen med Anja, fordi jeg synes, at hun er helt outstanding dygtig. Så gav det mening for mig at gøre det med hende, og derfor er jeg med her, så jeg kan træne med hende, når de andre er i hallen, fortæller Magnus Saugstrup til SE og HØR og fortsætter.

- Vi har været meget heldige med, at klubben har givet frie tøjler. De følger selvfølgelig med i hvordan det går, men de har givet fri til, at jeg kan være herhjemme og træne med Anja. Det var et stort ønske, jeg havde. Så vi har været det meste af tiden i Danmark og hjemme ved vores familier.

Genoptræningen af knæet går også som planlagt. VM-helten har dog svært ved at sige, hvornår han forventer at være tilbage igen. Knæet reagerer dog godt på genoptræningen.

Der er dog en ting som er lidt anderledes i forløbet.

I sommer blev Magnus Saugstrup hemmeligt gift med Jeanette Saugstrup.

Og da familien på tre ikke har været i Tyskland under genoptræningen, men derimod i Danmark i en lang periode, betyder det også, at Magnus Saugstrup ikke har været en del af de mange rejsedage til kampe med SC Magdeburg.

Den ekstra familietid som de har fået ved at være i Danmark under Saugstrups skadesforløb, har derfor været en ekstra bonus ved genoptræningen.

- Vi har været sammen hele tiden som også er lidt uvant, så det har været specielt at gå op og ned ad hinanden i lang tid. Det er vi ikke vant til. Der er altid lige et par dage væk fra hinanden, så det har været dejligt at få lidt mere familietid.

I videoen øverst i artiklen kan du høre Magnus Saugstrup fortælle, hvordan det står til hans knæskade.

Sponsoreret indhold