Sport27. april 2023

Magnus Saugstrup sætter flere ord på det hemmelige bryllup: - Der skulle ikke noget fokus på os

Til sønnen Sigurds barnedåb tog håndboldstjernen Magnus Saugstrup røven på alle gæsterne, da han ud af det blå blev gift med Jeanette H. Saugstrup
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Magnus Saugstrup sætter ord på det hemmelige bryllup
 Video: Kaspar Wenstrup. Journalist: Oliver Preben Jørgensen

Gæsterne var inviteret til Sigurds barnedåb sidste sommer.

Men overrasket blev de, da Magnus Saugstrup og Jeanette H. Saugstrup udnyttede tiden i kirken til at blive gift.

Ikke engang forældrene kendte til det hemmelige bryllup på forhånd, og derfor var det kun Magnus, Jeanette og præsten som ikke stod tilbage helt overraskede.

I øjeblikket er Magnus Saugstrup ude med en knæskade, men han er stadig mødt ind som en del af Danmarks landsholdstrup, der spiller mod Spanien den 27. april og Sverige den 29. april.

Her satte VM-helten flere ord på det hemmelige bryllup, og hvorfor de netop havde valgt at holde det hele hemmeligt.

- Vi havde egentlig tænkt, at nu havde vi en mulighed for at blive gift i forlængelse af vores søns dåb. Så tænkte vi, at vi tier stille og tager røven på folk, fordi det netop ikke skulle handle om os, fortæller Magnus Saugstrup til SE og HØR og fortsætter.

- Det skulle handle om ham (sønnen Sigurd, red.) og hans barnedåb og det skulle vi ikke tage noget fra. Derfor sagde vi også ”nu bruger vi 10 minutter i kirken, når vi nu er her” og den efterfølgende fest var for hans barnedåb. Der skulle ikke noget fokus på os. Det skulle ikke handle om os.

Netop velkomsten af sønnen Sigurd spillede en rolle, da Magnus Saugstrup fortæller, at parret gerne ville ”have papir på hinanden”, når de nu også havde fået et barn.

Præsten var altså den eneste som kendte til brylluppet på forhånd, da der skulle være styr på en masse papirarbejde, før Magnus og Jeanette kunne sige ”ja” til hinanden.

I videoen øverst i artiklen kan du høre Magnus Saugstrup sætte ord på det hemmelige bryllup.

Sponsoreret indhold