Sport18. april 2024

Kendt fra tv: Her har du set Jonas Vingegaards luksushjem før

I 2022 fik huset, som Jonas og Trine nu overtager, hovedrollen i et afsnit af DR-serien "Hammerslag"
Tillykke, skat! Jonas og Trine har haft meget at fejre de seneste år. Og nu forkæler de hinanden med et luksushjem, som mange danskere allerede har været på besøg i.
Tillykke, skat! Jonas og Trine har haft meget at fejre de seneste år. Og nu forkæler de hinanden med et luksushjem, som mange danskere allerede har været på besøg i.
 Foto: René Schütze

LÆS OGSÅ: Køber pragtvilla til 15 millioner kroner

Man skal sikkert have en god hukommelse.

Men hvis du tænker, at hjemmet, som Jonas og Trine Vingegaard nu har købt tæt på Glyngøre, virker bekendt, så er det nok, fordi det i 2022 fik en hovedrolle i DR-serien "Hammerslag".

På det tidspunkt var huset på markedet til en pris på 14.995.000 kroner, hvilket var et pænt afslag fra de 17,9 millioner kroner, som ejerne siden oktober 2018 havde forlangt.

Så er der dømt familiehygge i meget smukke omgivelser tæt på det Glyngøre, der har gives Jonas og Trine så meget kærlighed.
Så er der dømt familiehygge i meget smukke omgivelser tæt på det Glyngøre, der har givet Jonas og Trine så meget kærlighed.
 Foto: René Schütze/Skråfoto

Og på tv-billederne, som du kan se eller gense her, får man et fantastisk indtryk af de skønne omgivelser, som cykelstjernen og hans dejlige familie overtager 1. maj.

Mira Lie Nielsen, Christian Torp, Lena Schmüser og Jacob Carlsson var da også meget imponerede, da de dengang besøgte den usædvanlige og arkitekttegnet bolig med ridestald og indendørs pool.

Som Christian Torp indledte med, så kaldte han stedet for liebhaveri, men skød sammen med Mira Lie Nielsen på blot 7,5 millioner kroner i pris, da de første gang stod foran pragtejendommen.

Lena Schmüser og Jacob Carlsson satsede lidt højere med et startbud på 10 millioner kroner.

Det skrev ejendomsmægleren

Enestående arkitektur, hestefaciliteter af exceptionel kvalitet og luksuriøse wellnessområder karakteriserer denne imponerende ejendom, som dertil beriger jer med en kæmpe, kuperet grund og en eminent beliggenhed med panoramaudsigt over Limfjorden.

Forestil jer tilværelsen her, hvor hesteentusiasten kan indtage dressurbanen, mens et øvrigt familiemedlem fornøjer sig med en morgendukkert i swimmingpoolen med et modstrømsanlæg. Eller overvej, hvilke mindeværdige sommerfester, I kan holde på terrassen.

Ejendommen er tegnet af arkitekt og kunstner Zoran Juresa fra Erik Arkitekter, og det arkitektoniske særpræg udgør absolut grundstenene i dens tiltrækningskraft. Samtidig venter en særdeles gennemtænkt og utraditionel planløsning inden døre, hvor stramme, geometriske former er kombineret med bløde buer, som får selskab af et lyshav uden sidestykke.

Kilde: Facebook

Indenfor måtte Christian Torp dog erkende, at de kommende ejere - som altså nu er Vingegaard-familien - kommer til at overtage noget unikt.

- Det er helt vildt det her, udbrød han inde i stuen med en fantastisk udsigt til vandet.

- Så vil man gerne stå i køkkenet.

Alligevel holdt han og Mira Lie Nielsen fast i deres noget lave bud på nu 7,595 millioner kroner, mens Lena Schmüser og Jacob Carlsson følte sig mere overbevist og satte krydset ved 12,995 millioner kroner.

Men altså stadig noget under udbudsprisen på dengang 14.995.000 kroner.

Det er i øvrigt ikke alene Jonas Vingegaard, som for tiden har den store pung fremme til ejendomskøb. Det har også Holger Rune, som har set sig varm på en luksusbolig, som ligeledes ligger ved vandet - men på lidt mere sydlige breddegrader. Læs alt om hans planer her.

Sponsoreret indhold