Sport18. april 2024 (opd. 18. april 2024)

Jonas Vingegaard køber pragtvilla: Så skønt er der

Ejeren bekræfter. at handlen er blevet gennemført på huset, som var udbudt til 15 millioner kroner - Jonas og Trine overtager stedet 1. maj
Så er der dømt familiehygge i meget smukke omgivelser tæt på det Glyngøre, der har gives Jonas og Trine så meget kærlighed.
Så er der dømt familiehygge i meget smukke omgivelser tæt på det Glyngøre, der har givet Jonas og Trine så meget kærlighed.
 Foto: René Schütze/Skråfoto

LÆS OGSÅ: Her har du set Jonas Vingegaards luksushjem før

Det er svært at forestille sig, hvor stort prismærket havde været på Strandvejen nord for København. Men i området ved Glyngøre kommer man altså langt for 15 millioner kroner, selvom prisen her vil blive betragtet som enorm.

Når køberen så hedder Jonas Vingegaard, stiger forståelse selv lokalt en smule. Og ifølge Ekstra Bladet er det netop en pragtvilla i den prisklasse, at Jonas og Trine netop har underskrever papirerne på.

Den nuværende ejer bekræfter således, at ejendommen snart overgår til Vingegaard-familien.

- Det er korrekt. De overtager ejendommen 1. maj, siger Susanne Stampe, som har boet på ejendommen siden 2010. Det er samme år, stedet var bygget færdig.

Der er gode muligheder for at nyde livet i fred, når Jonas ikke er på landevejen for at tjene flere millioner hjem.
Der er gode muligheder for at nyde livet i fred, når Jonas ikke er på landevejen for at tjene flere millioner hjem.
 Foto: Skråfoto

Hun har siden oktober 2018 over flere omgange forsøgt at sælge, hvilket nu er lykkedes. Første gang til en pris på 17,9 millioner kroner.

Det er med så lang en liggetid derfor uvist, hvor stor en rabat Vingegaard eventuelt har forhandlet sig til ud af de 15 millioner kroner. Det vil vise sig, når handlen snart tinglyses.

Uanset prisen må man sige, at stedet er en cykelkonge værdig.

Med syv værelser, en stor stue med pejs og et køkken-alrum er der plads til både hverdag og fest.

Her ses huset fra den anden side.
Her ses huset fra den anden side.
 Foto: Skråfoto

Men det stopper ikke her, for villaen gemmer på en wellness-afdeling med swimmingpool og en vinkælder, der kan få enhver vinelsker til at måbe.

Det skrev ejendomsmægleren

Enestående arkitektur, hestefaciliteter af exceptionel kvalitet og luksuriøse wellnessområder karakteriserer denne imponerende ejendom, som dertil beriger jer med en kæmpe, kuperet grund og en eminent beliggenhed med panoramaudsigt over Limfjorden.

Forestil jer tilværelsen her, hvor hesteentusiasten kan indtage dressurbanen, mens et øvrigt familiemedlem fornøjer sig med en morgendukkert i swimmingpoolen med et modstrømsanlæg. Eller overvej, hvilke mindeværdige sommerfester, I kan holde på terrassen.

Ejendommen er tegnet af arkitekt og kunstner Zoran Juresa fra Erik Arkitekter, og det arkitektoniske særpræg udgør absolut grundstenene i dens tiltrækningskraft. Samtidig venter en særdeles gennemtænkt og utraditionel planløsning inden døre, hvor stramme, geometriske former er kombineret med bløde buer, som får selskab af et lyshav uden sidestykke.

Kilde: Facebook

Udover de indre luksusfaciliteter tilbyder ejendommen også en egen strand ved Sallingsund, en ridebane i international klasse og staldfaciliteter fordelt på en 161.625 kvadratmeter stor grund.

Det er i øvrigt ikke alene Jonas Vingegaard, som for tiden har den store pung fremme til ejendomskøb. Det har også Holger Rune, som har set sig varm på en luksusbolig, som ligeledes ligger ved vandet - men på lidt mere sydlige breddegrader. Læs alt om hans planer her.

Sponsoreret indhold