Sport14. april 2024

Holger Rune klar med millioner: Byder på luksusvilla

Den danske ketcher-komet er formentlig snart klar til stort familiebesøg i Monaco.
Holger rune
Holger Rune har budt på en vild luksusvilla tæt på Monaco.
 Foto: Clive Brunskill/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Spottet på tribunen: Zendaya overværede vildt tennisbrag

Som en af verdens bedste tennisspillere mangler Holger Rune hverken penge eller tag over hovedet.

Alligevel er verdens nummer syv klar til at hive det helt store checkhæfte frem for at få fingre i en luksusvilla i Sydfrankrig tæt på Monaco, hvor han allerede har en lejlighed.

Til Ekstra Bladet forklarer Rune, at villaen ligger på en bjergskråning i Roquebrune-Cap-Martin mellem Monaco og Menton på den franske riviera og tæt ved Monte-Carlo Country Club, hvor danskeren hver dag svinger sin ketcher.

- Jeg synes, den er fed. Det er meget vigtigt, at jeg har havudsigt. Det er så dejligt for øjet. Og så også at det er tæt på tennisklubben. Det gør det meget bekvemt. Og så er der god plads, og det er rent, siger han i et interview med avisen.

Denmark's Aneke Rune celebrates as her son Holger Rune wins his fourth round match against Greece's Stefanos Tsitsipas in four sets, 7-5, 3-6, 6-3, 6-4, at the French Open tennis tournament in Roland Garros stadium in Paris, France, Monday, May 30, 2022. (AP Photo/Christophe Ena)
Der er plads til hele familien i luksusvillaen, fortæller Rune.
 Foto: Christophe Ena/AP/Ritzau Scanpix

Plads til mor

Målet med villakøbet er dog ikke bare den gode udsigt og duften af hav. For den 20-årige dansker tænker også på sin familie, som indtil nu har været nødsaget til at bo på hotel i området, når de har besøgt Holger Rune.

Men det skal være slut nu, for hvis det lykkes tennisstjernen at få fingre i den flotte luksusvilla, så er der god plads til både far og mor samt søsteren Alma Rune, der arbejder som model.

Sponsoreret indhold