X Factor23. marts 2018

Vita er ude af X Factor

Det blev farvel til unge Vita i fredagens X Factor liveshow
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/_m6y8766.jpeg
 Foto: Thomas Laursen

Blachman stod i aftes med valget og efter en lang monolog besluttede han, at Vita skulle forlade programmet.

Vita blev ellers spået til at vinde det hele inden første liveshow.

Siden da er det oddsmæssigt desværre gået ned ad bakke for den blot 17-årige pige, som også var i farezonen i sidste uge.

Bookmakerne spår, at enten Vita eller Rasmus ryger ud fredag aften. Spil på "X Factor" her. (sponsoreret link)

Det var Vita og Jamie Talbot, der kom i farezonen, efter seerne havde stemt. Og det var derfor Blachman, der skulle afgøre, hvem af de to der skal forlade programmet.

Nu står Sanne - ligesom Blachman - også kun med én deltager. Hun skal nu kæmpe med 22-årige Sigmund, der fik stor ros af dommerne i aften.

Blachman kunne altså ånde lettet op. Han har kun én gruppe tilbage, men han får altså lov at beholde dem i denne omgang.

Vita lykkedes altså ikke med at overbevise seerne med, at hun ikke skulle i farezonen igen. Og det lykkedes hende heller ikke overbevise Blachman.

For Jamie Talbot var det første gang, at han stod i farezonen.

Place on Earth, Sigmund og Jamie Talbot er bookmakernes favoritter. Spil på "X Factor" her. (sponsoreret link)

Der er efter i aften kun ét liveshow tilbage, inden den store finale løber af stablen. Tre deltagere kommer i finalen, hvor vinderen skal findes.

Alle deltagerne startede fredag aften ud med synge en fællessang. De sang sammen "All You Need Is Love" med The Beatles.

Sofie LInde er tilbage i sit job som vært på programmet, efter hun de første to fredage måtte overlade jobbet til sin mand, Joakim Ingversen, mens hun var hjemme med parrets nyfødte datter, Trine. Men Sofie er tilbage, og Trine er selvfølgelig med. Hun bliver passet af en fuldtidsbarnepige, mens mor har stået på scenen, og far har passet sit sædvanlige job på Ultra Factor. Husk at oddse på "X Factor"! Du kan både spille på vinderen og hvem, der bliver stemt ud. (sponsoreret link) Se billeder af dette års livedeltagere herunder:

X Factor livedeltagere 2018

Sponsoreret indhold