X Factor 23. marts 2018

Nu bliver det alvor i X Factor: Blachman skal afgøre det

Nu skal det endnu engang afgøres, hvem der skal ud, og hvem der får lov at gå videre i X Factor
Foto: Mikael Rieck

Seerne har stemt, og det er nu op til dommerne at bestemme, hvem der skal forlade X Factor, lyder det endnu engang fra Sofie Linde.

Det er Vita og Jamie Talbot, der er kommet i farezonen, og det er derfor formentlig Blachman, der skal afgøre, hvem af de to der skal forlade programmet. 

Bookmakerne spår, at enten Vita eller Rasmus ryger ud fredag aften. Spil på "X Factor" her. (sponsoreret link)

Det bliver enten Remee eller Sanne Salomonsen, der efter aftenens omsang står tilbage med bare én deltager, og den anden står tilbage som den eneste med to deltagere.

Blachman kan altså ånde lettet op. Han har kun én gruppe tilbage, men han får altså lov at beholde dem i denne omgang.

Vita lykkedes altså ikke med at overbevise seerne med, at hun ikke skulle i farezonen igen.

For Jamie Talbot er det første gang, at han står i farezonen.

Der er efter i aften kun ét liveshow tilbage, inden den store finale løber af stablen. Tre deltagere kommer i finalen, hvor vinderen skal findes. 

Place on Earth, Sigmund og Jamie Talbot er bookmakernes favoritter. Spil på "X Factor" her. (sponsoreret link)

Alle deltagerne startede fredag aften ud med synge en fællessang. De sang sammen "All You Need Is Love" med The Beatles.    Sofie LInde er tilbage i sit job som vært på programmet, efter hun de første to fredage måtte overlade jobbet til sin mand, Joakim Ingversen, mens hun var hjemme med parrets nyfødte datter, Trine.   Men Sofie er tilbage, og Trine er selvfølgelig med. Hun bliver passet af en fuldtidsbarnepige, mens mor har stået på scenen, og far har passet sit sædvanlige job på Ultra Factor.    Husk at oddse på "X Factor"! Du kan både spille på vinderen og hvem, der bliver stemt ud. (sponsoreret link)   Se billeder af dette års livedeltagere herunder:

X Factor livedeltagere 2018

 
 

Sponsoreret indhold