X Factor19. marts 2018

Video: "X Factor"-Mille vil date en fan

Opmærksomheden fra det modsatte køn er steget for "X Factor"-gruppen Place on Earths yngste medlem. Og 17-årige Mille har ingen problemer med at date en fan.

Som den eneste i "X Factor"-gruppen Place on Earth er Mille single. Men det kan snart ændre sig, for med den store opmærksomhed er der også kommet flere henvendelser fra det modsatte køn til den 17-årige Ølstykke pige.

Der skulle dog gå noget tid, før Mille opdagede de mange beskeder.

- I starten var Mille sådan "Jeg vil også have, at der er fyre, der skriver til mig", siger hendes gruppemedlem Kathrine til SE og HØR efter fredagens liveshow.

Men med kyndig vejledning Andreas og Kathrine fandt Mille frem til de mange bejlere.

- Så fandt Mille ud af, at på Instagram er der noget, der hedder anmodninger, når folk skriver til en, som man skal acceptere. Og da hun fandt ud af det, blev hun rigtig glad, fortæller Kathrine.

- Der var nogen! jublede Mille, da hun endelig fandt ud af, hvordan det der Instagram lige fungerer.

Blachmann som svigerfar

Det kan dog være svært at få tid til at finde prinsen på den hvide hest, når man som Mille er i fuldt gang med at imponere i "X Factor".

- Vi er jo ude på båden hele tiden, siger Mille, der sammen med trioens to andre medlemmer, Andreas og Kathrine, bruger de fleste af døgnets timer på deres dommer og mentor Thomas Blachmanns husbåd i København.

Udsigten til en date hjemme hos Blachmann er nok også noget, der vil skræmme de fleste unge mænd mere end det i forvejen anspændte første møde med svigerfar. Og det er Mille udemærket klar over.

- Det ville også være nederen at tage nogen med på første date på Blachmanns husbåd, griner Mille, der nok må vente til "X Factor"-eventyret er slut med at finde en sød fyr at bruge sin tid på.

Vil gerne date en fan

Men hvis du er fan af Place on Earth og har mod nok på en første date med Blachmann og Mille, så skal du ikke holde dig tilbage med at skrive en besked til den blonde krøltop på Instagram.

- Jamen altså, det ville da være øv, hvis han ikke var fan. Altså at date en, der bare var sådan "Jeg kan ikke lide jeres gruppe", lyder det fra Mille, da hun bliver spurgt, om hun kunne finde på at date en fan.

Så hvis du er vild med Milles humoristiske sans og smukke ydre og samtidig elsker lyden af Place on Earth, skal du altså bare sende en besked afsted tin den 17-årige skønsanger.

Du kan se hele interviewet med Place on Earth her:

Sponsoreret indhold