Uvenner: Blachman og Remee talte ikke sammen i to år

Venskab blev til fjendskab i X Factor

Venskab blev til fjendskab i X Factor

Foto: DRDet var ikke kun ved dommerbordet, at Thomas Blachman og Remee kunne komme op at toppes. Også ude bagved var stemningen mellem de to X Factor-dommere dårlig - faktisk blev de under anden sæson af X Factor så meget uvenner, at de ikke talte sammen i to år.

Det afsløres ifølge bt.dk i et optaktsprogram til den nye X Factor-sæson, der bliver sendt i morgen aften på DR1.

Her fortæller Blachman og Remee, at fjendskabet opstod, efter Remee dannede gruppen Alien Beat Club (ABC) af nogle af Thomas Blachmans soloartister, der var blevet vraget.

LÆS OGSÅ: Her er årets X Factor-dommere

- Remee fik grupperne og skulle vise, at dét kunne han også gøre. Der var nogle regler, men de regler blev ændret på et tidspunkt, og det blev jeg meget belastet af, siger Thomas Blachman ifølge bt.dk i programmet og uddyber:

- Vi blev pisse uvenner af alle mulige grunde. Meget, meget velberettigede grunde. Så der blev en form for indædt, knap så charmerende energi, og det gik fra at være ufatteligt sympatisk til ufatteligt usympatisk, siger Blachman i programmet.

LÆS OGSÅ: Rørende: Her overrasker Jake ALLE i X Factor

Den skaldede dommer ønsker ikke direkte at sige, at kontroversen begyndte, efter Remee dannede Alien Beat Club. Men det vil Remee gerne:

- Det var alle Thomas' aflagte deltagere, og det ender med, at de lægger hele l***** ned og går hele vejen og tager alle hans ud. Han blev mere og mere indædt over, at han skulle sidde og se på de fire, han ikke havde taget med, bare udradere den kategori fuldstændigt, forklarer Remee i programmet.

Alien Beat Club gik hele vejen til finalen, hvor de tabte til Linda Andrews. Fjendskabet mellem de to dommere medførte, at Remee valgte at forlade X Factor for en stund:

LÆS OGSÅ: Remee: Derfor tager jeg en omgang X Factor mere

- Det var enten ham eller mig. Det var ikke noget med, at vi begge to kunne sidde en sæson til sammen. Det var uladsiggørligt, siger Remee.

Nu er fjendskabet dog igen blevet til venskab, og Remee og Thomas Blachman sætter sig igen til rette ved dommerbordet, når DR blænder op for en ny sæson af det populære talentprogram. Også Lina Rafn er tilbage. Den nye sæson begynder 2. januar, mens optaktsprogrammet sendes 27. december.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close