Nyheder18. august 2014

Blachman får chance for at vinde igen

Genvalg til X Factor-dommerne
Af af
Hvem sender dommerne hjem på fredag?
Hvem sender dommerne hjem på fredag?
 Foto: Kaspar WenstrupDet bliver "business as usual", når DR i januar 2015 blænder op for endnu en omgang af det storstilede underholdningsshow, X Factor.

LÆS OGSÅ: Blachman på Valentines-date

I hvert fald på dommer-fronten.

Danmarks Radio har nemlig hyret den populære og gennemprøvede trio, Lina Rafn, Remee og Thomas Blachman til at vurdere evnerne hos de ni deltagere.

De tre var dommere i sidste sæson og i de to første omgang X Factor i 2008 og 2009.

LÆS OGSÅ: Her er det forbudte tv-klip

Dermed bliver der mulighed for, at den nygifte Thomas Blachman kan gentage succesen fra i år, hvor han vandt med duoen Anthony Jasmin.

Det var Blachmans første sejr i X Factor nogensinde og samtidig første gang, at en gruppe vandt X Factor.

Blachman, der var nyforelsket i Sarah Louise Schackinger, da sidste omgang af X Factor løb over skærmen, var mildere, end han plejer at være og angav kærligheden som årsag til sit nye jeg.

LÆS OGSÅ: - Jeg er uerstatteligt forelsket

- Nu har jeg endelig opdaget, at det jeg drømte om, findes i virkeligheden. Selvfølgelig forandrer det en. Hvem fanden bliver ikke forandret - hele tiden, sagde Thomas Blachman i begyndelsen af året.

Remee, der havde Lucy Mardou med i opløbet om sejren i årets konkurrence, annoncerede ellers, at han havde været med i X Factor for sidste gang, men han er tilsyneladende kommet på andre tanker og er klar igen.

LÆS OGSÅ: Blachmans nye kæreste taler ud

Lina Rafn har hidtil tre gange været dommer, mens Remee har siddet i dommerpanelet fire gange.

Den suverænt mest brugte og mest kontroversielle dommer er Thomas Blachman. Komponisten og jazztrommeslageren har været dommer i seks af de hidtil syv afviklede X Factor. Kun i 2010 sad han over og overlod tjansen til Remee, Soulshock og Pernille Rosendahl.

Sponsoreret indhold