Remee: Derfor tager jeg en omgang X Factor mere

Selvom Remee havde afvist, at han tog en sæson mere i \

Selvom Remee havde afvist, at han tog en sæson mere i "X Factor", er han klar igen i 2015.

Foto: Mikael RieckEfter sidste sæsons finale i X Factor var Remee alt andet end tilfreds. Den sympatiske dommer mente ikke, at DR havde givet finaledeltagerne fair vilkår, og det fik dommeren til at melde ud, at han var færdig med X Factor.

- Det kommercielle benspænd, der lå fra DR, ved at sætte Lucy op med Carpark North og de to andre med de to største popstjerner i landet, var svært at gøre noget ved. Med al respekt for Carpark North, som jeg holder meget af og synes er rigtig fede, så er det nok ikke lige deres fans, der sidder og ser X Factor og stemmer, lød det fra Remee efter finalen til udeoghjemme.dk.

- Det var det, der bliver ikke flere sæsoner for mig, lød det ligeledes fra dommeren.

LÆS OGSÅ: Genvalg til dommerne

Alligevel var Remee på plads sammen med Lina og Blachman, da DR mandag præsenterede dommerne til sæson otte.

- Nu var jeg rimelig utilfreds med forløbet dengang. Efter du har brugt et halvt år på en artist, så kommer de og skal bestemme, hvad der skal ske, og så laver de noget lort. Det synes jeg selvfølgelig ikke er særlig gunstigt for hverken dommere eller deltagere og eftermælet af det arbejde, som man lægger i det, siger Remee, efter han har haft knap et halvt år til at tænke over tingene.

- Det er blevet ændret, og et par andre ting er blevet ændret og tilpasset. Hvis jeg skal have ansvaret for det og bruge et halvt år med en artist, så skal jeg også have det sidste ord om, hvad der foregår med dem, forklarer dommeren i dag til SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Remee: Jeg havde ikke valgt Carpark North

- Og når jeg efterrationaliserer, hvordan jeg synes, det har været, så har vi jo haft det skide sjovt og hyggeligt. Det er en gave at få lov at lave det her med så dygtige mennesker. Og at kommunikere med hele landet på den her måde... det er jo ret unikt, og jeg tror ikke, at der om ti år findes et underholdningsformat, der kan samle nationen på den måde. Så man skal også sætte pris på det, så længe man er her, uddyber Remee.

Og Remee er ikke i tvivl: Selvom de tre dommere er en gentagelse af sidste sæson, så har seerne noget at glæde sig til:

- Jeg synes altid, det er inspirerende og uforudsigeligt og morsomt og kærligt. Og det tror jeg, det bliver igen. For når vi tre bliver sat ind i et rum, så sker der bare noget. Vi skal selvfølgelig lave den bedste sæson nogensinde, lover Remee.

LÆS OGSÅ: Lucy er mere lettet end skuffet

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close