X Factor28. februar 2015

Udstemt ”X Factor”-Sophia tilgiver sin overmand

Der er ingen dårlig stemning mellem deltagerne
Endnu en deltager er ude af dette års X Factor
Endnu en deltager er ude af dette års X Factor
 Foto: Claus Poulsen

Fredag aften blev sidste optræden på hele Danmarks X Factor-scene for solisten Sophia Ziegler, da hendes version af Stine Bramsens "Prototypical" ikke var nok til at sikre en plads videre i "X Factor".

LÆS OGSÅ; Sophia: Fødslen gik i gang midt i korundervisningen

LÆS OGSÅ: Sophia: Baraa skal have chancen nu

Den 25-årige sangerinde røg i farezonen mod Baraa Qadoura, og det var Baraa der løb med dommernes gunst og fik lov til at gå videre i sangkonkurrencen. Men Sophia Ziegler har kun kærlighed til overs for den 15-årige Baraa.

LÆS OGSÅ: Sophia: Det var det rigtige tidspunkt at ryge hjem

Det fremgår af et foto, som Sophia Ziegler lørdag lagde ud på det sociale medie Instagram.
- Elsker den dreng, skriver hun til et foto af sig selv og den 15-årige Baraa Qadoura i tæt omfavnelse.

Sophia Ziegler, som er alenemor til Nola og Alma på henholdsvis fem og et år, nåede trods sin relativt korte tid i X Factor, at få et nært forhold til sine medfinalister i den populære sangkonkurrence.

Derfor var hun også på pletten sammen med begge sine børn, da Finn fra duen Finn & Rie tidligere på ugen havde inviteret hele holdet på hjemmelavet spaghetti.

- Spaghetti ala Finn, skriver Sophie Ziegler til et foto af de tre yngste finalister, der sidder rundt om et veldækket bord sammen med gruppen Citybois.

Billedet har Sophia lagt ud på Instagram, hvor hun også har delt et foto af sine to små piger, der hygger sig og spiser pasta i sofaen sammen med Finn.

Duoen Finn & Rie blev stemt ud af "X Factor" i andet liveshow. I tredje liveshow blev det så Sophias Zieglers tur til at sige farvel.
Tilbage i konkurrencen er de tre unge finalister Baraa Qadoura, Tannaz Hakami og Emilie Esther samt grupperne Ivarsson, Bang & Neumann og Citybois.

Som den eneste finalist over 25 kæmper den færøske Jógvan videre om en plads i finalen, der afholdes i Herning den 27. marts.

Sponsoreret indhold