Tanne fra Echo svarede Blachman igen: Jeg siger min mening

Foto: Dan Mariegaard

Thomas Blachman havde en hård dag på kontoret til "X Factor" i fredags. Ikke nok med at han mistede sin deltager Andrea Brøndsted, så blev 55-årige dommer også sat på plads af Tanne Balcells fra pigegruppen Echo.

"X Factor"-veteranen sagde under showet, at hun var den af de fire piger, som sang klart bedst. Det ville den 21-årige sangaspirant ikke høre på.

- Vi synger alle sammen lige godt, lød det selvsikkert fra Tanne, som har spanske rødder.

En modig bemærkning fra den unge kvinde til Blachman, som nok en gang måtte se en af sine velkendte monologer blive afbrudt i bedste sendetid.

Efter sangprogrammet satte Tanne ord på, hvorfor hun valgte at afbryde den altid veltalende jazzmusiker. 

- Han er ikke så skræmmende alligevel. Hvis jeg har en anden mening, som jeg mener skal ud, så siger jeg den, sagde Tanne Balcells til SE og HØR om sit comeback til Thomas Blachman.

Se hele interviewet med Tanne og resten af Echo her:

Artiklen fortsætter under videoen...

Thomas Blachman har mere erfaring med "X Factor" end nogen anden, men det afholdt altså ikke Tanne fra at være loyal tage sine tre gruppemedlemmer i forsvar.

- Thomas tager det ikke personligt. Han ved godt, hvorfor jeg siger det, og han sidder ikke og tænker "ej, hvad er det, hun bilder sig ind?!". Han er et voksent menneske, og man kan sagtens snakke med ham, konstaterede den 21-årige sangfugl.

På scenen under "X Factor" virkede Blachman da også til at være imponeret over Tannes mod til at svare ham igen.

Den skaldede dommer ville dog ikke give den unge Echo-sanger ret og holdt fast i, at hun er den af de fire, som synger bedst.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close