X Factor8. marts 2019

Produceren med bøllehatten: Mød manden bag Maria og Bea

Allerede ved Maria og Beas audition mødte vi manden med bøllehatten, som præsenterede sig som raptøsernes producer. SE og HØR har taget en snak med manden bag succesduoen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_3250.jpg
 Foto: Eline Plougmann (Privat)

Asger Madsen er ikke umiddelbart et navn, der siger danskerne det store. Siger man til gengæld ham med bøllehatten fra "X Factor", så er der formentlig en del klokker, der ringer.

Til Maria og Beas audition havde de nemlig en høj fyr med lyserød bøllehat med. Da Sofie Linde spurgte ind til, hvordan han kendte de to guldfugle, svarede Asger Madsen som den største selvfølge, at han var deres producer.

null

Med hensyn til Maria og Bea er resten historie, og de har storhittet i "X Factor" indtil nu. Men vi har ikke hørt om manden bag endnu. Det har vi tænkt os at lave om på.

SE og HØR har taget en snak med den karakteristiske fyr, som altså er producer for de to største personligheder i denne sæson af "X Factor". Asger Madsen er 20 år og kommer ligesom raptøserne fra Sønderborg.

Artiklen fortsætter under billedet...

- Vi kender hinanden fra miljøet. Det er nok det, som andre vil betegne som ghettoen, men for os er det jo bare, det sted vi kommer fra. Gennem årene har vi kendt lidt til hinanden, også er vi på den måde begyndt at ”linke” op, fortæller Asger til SE og HØR.

Allerede ved første svar står det klart, at fyren med bøllehatten har den præcis samme geniale attitude som hans to "homegirls", som han har lavet musik med i noget tid.

- Vi har lavet nogle små demoer, som vi har lagt rundt omkring. Det plejede at ligge på soundcloud, men vi har gjort tingene private igen, siger produceren om musikprojekterne før "X Factor".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/x_factor_2019_tsl_20190301_1235.jpg
 Foto: Thomas Laursen

Maria og Bea til første liveshow i "X Factor" (Foto: Thomas Laursen)

Mens Maria og Bea er med i "X Factor" er de blevet indlogeret i en lejlighed på Frederiksberg sammen med pigerne fra Echo. Asger derimod er ikke taget med piger til storbyen, men han støtter dem hver fredag på trods af den lange transporttid.

- Det er en lang vej at tage hver fredag, men det er fint. Alt for holdet, der er ikke så meget der. Om det så var Polen, vi skulle til, så gjorde jeg også det, siger manden med bøllehatten i vanlig street-stil.

Og street må man sige, at Asger er. Især den 20-årige fyrs bøllehat er ret så hip, og den har da også skaffet ham en del opmærksomhed.

- Jeg er også blevet stoppet på gaden, og jeg har fået mange kommentarer på min bøllehat. Flere har skrevet til mig og spurgt, om de må købe den, lyder det fra sønderjyden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Han må dog skuffe de interesserede købere af hans varetegn, den er nemlig ikke lige til at få fat i.

- Den er specialfremstillet, custom made, af Eline, som er manageren, der sidder ved siden af mig, slår Asger fast.

Mon ikke vi får lov til at se meget mere til Asger, hans bøllehat og selvfølgelig hans to guldtøser Maria og Bea i "X Factor".

Se Bea i et vildt interview med SE og HØR:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold