X Factor28. februar 2019

Sjov video: "X Factor"-Bea savner ghettoen

På pressemødet før "X Factor"-premieren på fredag manglede Bea sin trofaste makker Maria, som var syg. Det stoppede dog ikke den 18-årige stjerne fra at være i hopla
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-02-27_kl._21.23.32.png
 Foto: Peter Grosen

Indtil videre har Maria og Bea stjålet hele showet, når det kommer til "X Factor". De to ghetto-tøser har forundret seerne og givet alle et smil på læben med deres anderledes måde at være på.

Desværre manglede den ene halvdel af dynamitduoen på onsdagens pressemøde, da Maria desværre var syg og blev hjemme for at blive klar til det første liveshow på fredag.

At Maria manglede stoppede dog ikke hendes bedste veninde Bea. I vanlig stil kom det unge rap-talent med flere guldkorn, da SE og HØR satte hende i stævne i det nye, store "X Factor"-studie. Blandt andet et af hendes store savn ved nu at lave TV væk fra Sønderjylland.

- Jeg kan godt klare mig uden ghettoen. Jeg savner den, men jeg kan godt klare mig her i København, afslørede Bea over for SE og HØR.

Se hele det sjove interview:

Artiklen fortsætter under videoen...

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Savnen til hjemstavnen er dog ikke noget, som afholder Bea fra at nyde sin ret så lækre tilværelse. Livet som nyslået TV-kendis passer den unge rapper ret godt, selv om det kan være hårdt til tider.

- Man skal øve, og man skal interviewes. Det har været hårdt, men stjernelivet er alligevel tilfredsstillende, lyder det i selvsikker stil fra den 18-årige pige, som har taget internettet med storm.

I skrivende stund har Maria og Beas optræden fra "five chair challenge over to millioner visninger på YouTube, hvilket må siges at være ret så imponerende. Den store succes har da også ført til øget opmærksomhed fra det modsatte køn, som i stor stil sender beskeder til Bea.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xfactor_5chair_svendborg_081118_0823.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV2

Maria og Bea har taget alle med storm i "X Factor" (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

- Der er mange mærkelige beskeder og søde beskeder, så det kører, fortæller Bea og fortsætter:

- Der er en, der har skrevet ”Hej, Paris Hilton… sutter tommelfinger”. Det er helt væk. Men der er også mange, der har skrevet ”ej hvor er du lækker” og sådan noget, forklarer den unge sønderjyde, som ser ud til at trives i rampelyset.

Til pressemødet manglede Bea som nævnt sin højre hånd Maria, som desværre lå derhjemme med en gang influenza-lignende sygdom. Men den blonde stjerne kæmper for at blive klar til på fredag.

- Det er lidt nederen, men jeg vil hellere have, at hun får det bedre til på fredag, så vi kan blive klar til liveshows. Hun er ved at blive rask, siger Bea om sin bedste venindes tilstand.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xfactor_bootcamp_bornholm_301118_0196.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV2

Maria og Bea er blandt favoritterne til at vinde "X Factor" i år (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

Og hvis alt går som planlagt, og Maria bliver rask til at stå på scenen, så har de to tøser planlagt endnu et vildt show, som nok skal få seerne op af sofaen.

- Folk skal glæde sig til noget meget overraskende, tror jeg. Vi har fået hjælp af professionelle med koreografi, så det hele er på plads. Bare vent og se!, lover Bea i overlegen stil.

Vi er helt sikker mange, som glæder os til at se, hvad Maria og Bea har fundet på i fællesskab med deres mentor Oh Land. Du har se de to ghetto-tøser live i "X Factor" på fredag klokken 20.00 på TV2.

Se Maria og Beas første audition her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold