X Factor22. februar 2019

Oh Land om Maria og Bea: De skal ikke synge

"X Factor"-dommeren Oh Land har store planer med Maria og Bea. I de planer indgår sang dog ikke
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/xfactor_bootcamp_bornholm_301118_0196.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV2

Når man siger "X Factor", så siger man nærmest per automatik også skønsang og flotte toner. Det har Oh Land dog tænkt sig at lave om på i denne sæson med Maria og Bea.

De to ghetto-tøser fra Sønderjylland har taget danskerne og deres mentor med storm med deres vilde rap. For slet ikke at nævne deres stilsikre moves og Marias twerk til "five chair challenge".

null

Planerne med den rappende duo har deres mentor Oh Land allerede godt styr på. Det fortæller den debuterende dommer til SE og HØR.

- Lige pt. har jeg ikke planer om, at Maria og Bea skal synge. Ligesom jeg heller ikke har planer om, at Rolf skal rappe, siger Nanna Øland med henvisning til forsageren i Dr. Rolf og kanylerne, som også fik en plads i liveshowene.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/xfactor_bootcamp_bornholm_301118_0500.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV2

Maria og Bea var blev rørt, da Oh Land gav dem en plads i liveshowene (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

Indtil nu har ingen rappere vundet "X Factor" eller været tæt på for den sags skyld. Så tror Oh Land virkelig, at hun kan stå med sejren sammen med Maria og Bea til sidst?

- Det må vi finde ud af. Jeg synes, der er lige så meget musikalitet i at være rytmisk, og de har et output, som der er virkelig meget smæk på. Og det skal man ikke kimse af. Altså jeg kan ikke rappe som dem, slår Oh Land fast, hvis nogen var i tvivl.

Den 33-årige "X Factor"-dommer har kun roser til overs for Maria og Bea og den genre, de nærmest allerede mestrer. Nemlig rap-genren.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/xfactor_bootcamp_bornholm_301118_0156.jpg
 Foto: Lasse Lagoni/TV2

Maria og Bea tager alle med storm (Foto: Lasse Lagoni/TV2)

- Musikverdenen har utroligt meget diversitet, og rap er jo netop en kæmpe genre. Så hvorfor skal den ikke repræsenteres i ”X Factor”?, lyder det fra Oh Land, da SE og HØR snakker med hende over telefonen.

Forberedelserne til de nært forestående liveshows er allerede gået i gang, og samarbejdet fungerer ifølge mentor Nanna Øland upåklageligt.

- De er ret afslappede, også er de altid sig selv. Der er ikke noget, de ikke tør sige eller noget, de skjuler. Der er virkelig kort fra tanke til tale, fortæller Oh Land, som allerede nu er kommet meget tæt på de to tøser fra ghettoen i Sønderborg.

- De er virkelig underholdende og sørger for, at alle kan slappe af omkring dem. De er virkelig nogle dejlige og søde piger, som også er virkelig følsomme, slutter "X Factor"-dommeren sin lovprisning.

Udover Maria og Bea valgte Oh Land også at tage Dr. Rolf og kanylerne samt hendes selvkonstruerede gruppe Echo med til liveshows, som begynder fredag den første marts klokken 20.00.

Se Oh Land fortælle om sine konstante grineflip i "X Factor":

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold