X Factor21. marts 2014

Pernille forsømmer sin lillebror

X Factor fylder det hele for de fire finalister
Af af
Pernille får ikke altid holdt øje med sin lillebror, når det meste af ugen er fyldt med "X Factor"
Pernille får ikke altid holdt øje med sin lillebror, når det meste af ugen er fyldt med "X Factor"
 Foto: Thomas LaursenNår man er finalist i "X Factor", så er der ikke meget tid til privatliv, familie og venner. Det har Pernille også erfaret, og det giver lidt dårlig samvittighed.

- Alt hvad der hedder socialt liv uden for "X Factor", er nedprioriteret. Det er også derfor, at de andre deltagere bliver så vigtige, for det er dem, du ser hver dag. Der er ikke rigtig tid til alt muligt andet. Og hvis ikke man knyttede nogle bånd herinde, så tror jeg hurtigt, at man ville komme til at føle sig alene.

LÆS OGSÅ: Ingen krig i "X Factor"

Der er specielt en person, som hun gerne ville se lidt mere til.

- Jeg får ikke helt holdt øje med min bror, om han får lavet lektier og de ting der, siger Pernille, som bor sammen med sin 23-årige lillebror Lasse i en lejlighed i København.

LÆS OGSÅ: Det skal de synge i semifinalen

- Mine forældre har været sådan, at nu skal jeg holde øje med Lasse, hvor jeg måtte sige, at jeg er ikke hans mor, men hans søster. Men det er jo sådan, at være den ældste.

Grunden til at forældrene mener, at der er grund til at holde øje med lillebroderen, kan sangerinden sagtens sætte sig ind i.

LÆS OGSÅ: Pernille syg af spiseforstyrrelse

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8f42941936c24d73906ec64d64039b31.jpg


Pernille var super sexet, da hun i sidste uge hoppede i denne lækre røde sag (Foto: Kaspar Wenstrup)

- Han er lige så distræt som mig, så jeg tror bare, at det er fordi vi ligner hinanden så meget, så jeg tænker, "hvad laver du Lasse", smiler Pernille, som håber på, at hun fredag går videre til finalen.

LÆS OGSÅ: Pernille vil ikke være et sexsymbol

Sponsoreret indhold